Δείτε τα πιο σημαντικά video clip που δόθηκαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες

25/04/2012 @ 10:49
Ζούμε στην εποχή της εικόνας και τα video clips αποτελούν ένα σημαντικότατο μέσο προώθησης της μουσικής στις μέρες μας, ειδικά τώρα που το διαδίκτυο καθιστά τη διάδοσή τους πανεύκολη. Το Rocking.gr μάζεψε τα σημαντικότερα από αυτά που δόθηκαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες 5-6 μέρες και σας τα παρουσιάζει...

Οι power metallers Sonata Arctica έβγαλαν video clip για το τελευταίο κομμάτι που έγραψε ο Tony Kakko για τη νέα τους δουλειά, "Stones Grow Her Name". Το κομμάτι ονομάζεται "I Have A Right" και το video πραγματεύεται τα δικαιώματα των παιδιών.

 

Οι Of Montreal, ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο indie rock, έβγαλαν χρωματιστό, ψυχεδελικό video clip που ταιριάζει άψογα στη μουσική τους, για το κομμάτι "Divine Intervention" από τη φετινή τους δουλειά, "Paralytic Stalks".

 

Οι Junius που συνδυάζουν το post-metal με το alternative rock άργησαν αλλά έβγαλαν επιτέλους ένα μυστηριώδες video clip από τον περσινό τους δίσκο, "Reports From The Threshold Of Death", για το κομμάτι "Betray The Grave".

 

Τέλος, οι πειραματικοί indie rockers Liars που μας έχουν συνηθίσει σε εξαιρετικά και ακριβά video clip συνέχισαν την παράδοση me to "No.1 Against The Rush" από τον επερχόμενο δίσκο τους, "WIXIW".

  • SHARE
  • TWEET