[Cine]: Μad Max: Fury Road

Ο Max επιστρέφει ανανεωμένος μετά από χρόνια - δείτε τις πρώτες εικόνες

Από τον Βασίλη Σπανό, 03/07/2014 @ 11:15
Αποκαλυπτήρια για το νέο κεφάλαιο μιας εκ των πιο αγαπημένων και cult κινηματογραφικών τριλογιών, αυτή του "Mad Max", με το περιοδικό "Entertainment Weekly" να δίνει στο φως τις πρώτες εικόνες από το επερχόμενο "Mad Max: Fury Road", το οποίο αναμένεται στις αίθουσες τον ερχόμενο Μάιο του 2015.

Με τον George Miller για τέταρτη φορά πίσω από το τιμόνι της σκηνοθεσίας, το cast περιλαμβάνει τους Charlize Theron, Nicholas Hoult ενώ στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του Max Rockatansky, σε ένα ρόλο που ταυτίστηκε με τον Mel Gibson, συναντάμε τον Tom Hardy!

Σε αυτό το αρχέτυπο post apocalyptic σκηνικό, όπου η Γη έχει μετατραπεί σε μια τεράστια έρημο -αποτέλεσμα των πυρηνικών πολέμων του μέλλοντος- ο Max, ο μοναχικός οδηγός που περιπλανιέται στην άγονη γή προσπαθώντας να ξεπεράσει το χαμό της οικογένειάς του θα διασταυρώσει την ορμή και μανία του με εκείνη της Charlize Theron, η οποία ως Furiosa ταξιδεύει προς αναζήτηση της πατρίδας της, μαζί με ένα τσούρμο κανίβαλους, τρελούς, μηδενιστές, αδίστακτους και ψυχοπαθείς οδηγούς για συνοδεία της! Στο κατά τον ίδιο τον Miller, ούτε sequel ούτε prequel αλλά stand alone ανεξάρτητο έργο, γυρισμένο σαν μια πελώρια σκηνή καταδίωξης, το cult πολυαγαπημένο παρελθόν θα αναμετρηθεί με το παρόν και την νέα γενιά οπαδών του λιγομίλητου αντι-ήρωα! Με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει από το 2003 (!) και να έχουν παγώσει για μεγάλα διαστήματα λόγω πολλών προβλημάτων, κυρίως με τις τοποθεσίες τους και διάφορους φυσικούς και τεχνικούς παράγοντες, είναι τουλάχιστον ευτυχές ότι ο Miller συνέχισε να υποστηρίζει μέχρι τελευταίας στιγμής το όραμά του! Μένει η πρεμιέρα στις 15 Μαΐου 2015 για να δούμε το νέο κεφάλαιο στην σκληροτράχηλη ζωή του μοναχικού Max θα αποδειχθεί χρυσό και θα εξασφαλίσει και το αναμενόμενο sequel που ο Miller έχει πολλάκις δηλώσει ότι οραματίζεται!







  • SHARE
  • TWEET