Yoth Iria, Exilium Noctis, Cult of Orpist

Λάρισα @ Skyland

Yoth Iria, Exilium Noctis, Cult of Orpist Λάρισα @ Skyland
Συγκροτήματα Yoth Iria, Exilium Noctis, Cult of Orpist
Ημερομηνία
Πόλη Λάρισα
Χώρος Skyland
Διεύθυνση Φαρσάλων 24, Λάρισα
Τηλέφωνο 694 346 2763
Τιμή εισιτηρίου 8 / 10 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Snuff, Underground Tales Records
Διοργανωτής

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023
Skyland Live Music Venue
Φαρσάλων 24, Λάρισα
Doors open: 20:00
Προπώληση: 8€
Ταμείο: 10€
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943462763
Σημεία προπώλησης:
Snuff (Παπασταύρου 4, Λάρισα)
Underground Tales Records (Πανός 12Α, 1ος όροφος, Λάρισα)


Yoth Iria
Μετά από χρόνια εκκωφαντικής σιωπής μπορούμε επιτέλους να απολαύσουμε τον διαβολικό ήχο του Jim Mutilator και του Magus για άλλη μια φορά. Οι νεότεροι inmates μας μπορεί να πρέπει να ψάχνουν στο Google αυτά τα δύο ονόματα, αλλά οι greybeards ανάμεσά μας γνωρίζουν ότι ο Jim Mutilator είναι συνιδρυτής του ελληνικού black metal συγκροτήματος Rotting Christ και ήταν επίσης ο μπασίστας των Varathron. Ο Magus είναι Έλληνας μουσικός / παραγωγός που είναι ένας από τους αρχιτέκτονες του ελληνικού black και death metal ήχου. Η μουσική του είναι σκοτεινή, διαβολική και μεγαλειώδης. Οι στίχοι του είναι απαίσιοι και προαισθητικοί. Με το όνομα Yoth Iria, αυτό το βετεράνο δίδυμο σερβίρει μια φρέσκια εκδοχή του ελληνικού αποκρυφισμού black metal της δεκαετίας του '90. Αυτό δεν είναι ένα έργο στο τέλος της καριέρας τους, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το πρωτότοκο τους «As The Flame Whithers», το οποίο, αντίθετα με ό,τι υποδηλώνει ο τίτλος, δεν είναι ένα πιλοτικό φως αλλά μια πυρκαγιά πάθους και μια φωνητική περιοδεία.


Exilium Noctis
Οι Exilium Noctis είναι από την πόλη του Βόλου. Τα μέλη, ως ενεργοί μουσικοί σε πολλά σχήματα της εγχώριας του σκληρού ήχου σκηνής, δημιούργησαν τους Exilium Noctis όπου και κυκλοφόρησαν την πρώτη τους full length δουλειά τον Αύγουστο του 2022 μέσω της Sleaszy Rider Records. Μια δουλειά που κινείται σε black / death μονοπάτια με αξιοσημείωτη συμμετοχή , αυτή του Jens Ryden, τραγουδιστή των Thyrfing και ex-Naglfar.


Cult of Orpist
Οι Cult of Orpist είναι ένα Death/ Thrash group με έδρα την Λαμία , οι οποίοι δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2021. Μουσικά, είναι επηρεασμένοι από τον 90s Death και Thrash ήχο , με κύρια παραδείγματα μπάντες όπως SLAYER, ENTOMBED, SODOM, KREATOR. Τον Σεπτέμβρη του '22, κυκλοφόρησε σε digital μορφή το πρώτο self-titled EP τους.
 

  • SHARE
  • TWEET