Groove Sindicate, Korrection

Αθήνα @ Remedy

Groove Sindicate, Korrection Αθήνα @ Remedy
Συγκροτήματα Groove Sindicate, Korrection
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Remedy
Διεύθυνση Κουντουριώτου 9, Ν. Ηράκλειο
Τηλέφωνο 21 1118 9511
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου υποδεχόμαστε τους Groove Sindicate και KorrectioN! Δύο ιδιαίτερα συγκροτήματα που κινούνται σε ρυθμούς Funk/Blues/Latin/Prog Rock και Rock 'n' Roll! Ανεβασμένη θερμοκρασία επι σκηνής και...παγωμένες μπύρες!

Groove Sindicate

Μια μίξη πολλών μουσικών ειδών όπως Funk, Blues, Latin & Prog Rock έρχεται να μας ξεσηκώσει. Οι Groove Syndicate είναι μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών όπου έχει το ταλέντο να παράγει εξαιρετικές μελωδίες και γκρουβάτες συνθέσεις. Ο Στάθης Μιχάλαινας στις κιθάρες , ο Νίκος Χαλ στο μπάσο και ο William V. Baldo στα ντραμς έχουν ήδη δημοσιοποιήσει ένα μέρος της δουλείας τους στο YouTube. 

Groove Sindicate (est. 2018)
A blend of: Funk/Blues/Latin/Prog Rock
Stathis Mihalainas: Guitars
Nikos Hal: Bass
William V. Baldo: Drums

KorrectioN

Οι KorrectioN δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2016, αρχικά ως ένα recording project του Δημήτρη Κορρέ. Τα πρώτα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν για το project των KorrectioN  το 2017 ,είναι πλέον διαθέσιμα ως E.P. στο bandcamp υπό τον τίτλο «Shades» Μετά τις ηχογραφήσεις του «Shades», ο Δημήτρης αποφάσισε να φέρει στο σχήμα μέλη πλήρους απασχόλησης και αυτό συνέβη όταν ο Άγγελος Παπαγγέλου(μπάσο) και ο Γιάννης Λιούσκος(ντραμς) εντάχθηκαν στους KorrectioN. Το καλοκαίρι του 2018 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το δεύτερο του E.P με τον τίτλο «Burdens» που αποτελείται από τέσσερις, groovy, hard rocking δημιουργίες. Πριν λίγους μήνες, το γκρουπ κυκλοφόρησε τέσσερα ακόμα νέα τραγούδια που συγκεντρώθηκαν σε ένα νέο E.P. με τίτλο «Outlaws», τα οποία μάλιστα θα  παρουσιαστούν στο κοινό στην επικείμενη συναυλία!

KorrectioN (est. 2016)
Rock 'n' Roll 
Dimitris Korres / gtr
Aggelos Papaggelou / bass
Ioannis Liouskos / drums

DOORS OPEΝ AT 22:00 | DAMAGE 7e beer|wine Incl.
═════════════════════════
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 9 | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | 210 2832390 
JOIN US @remedylivestage

  • SHARE
  • TWEET