Artillery, Murder Angels, The Unconfessed, Stormbringer

Λάρισα @ Stage Club

Artillery, Murder Angels, The Unconfessed, Stormbringer Λάρισα @ Stage Club
Συγκροτήματα Artillery, Murder Angels, The Unconfessed, Stormbringer
Ημερομηνία
Πόλη Λάρισα
Χώρος Stage Club
Διεύθυνση Ήρας και Φιλίππου 8
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 12 / 15 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Snuff Tobaccos Stores
Διοργανωτής Demons Gate Productions

Artillery

Σάββατο 6 Απριλίου 2019 Stage, Λάρισα 
Opening Acts: Murder Angels, The Unconfessed, Stormbringer

Κυριακή 7 Απριλιου 2019, Crow Club, Αθήνα
Opening Acts: Murder Angels, Demolition Train

Η Demons Gate Productions με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επιστροφή των Δανών tech thrash / speed metallers Artillery, για δύο εμφανίσεις στη χώρα μας, το Σάββατο 6 Απριλίου στο Stage της Λάρισας και την Κυριακή 7 Απριλίου στο Crow στην Αθήνα. Η μπάντα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αρχική εξέλιξη του thrash metal. Δημιουργήθηκαν το 1982 στο Taastrup, ένα προάστιο της Κοπεγχάγης από τον ντράμερ Carsten Nielsen και τον κιθαρίστα Jørgen Sandau ενώ επισκεπτόντουσαν τους Mecryful Fate στο στούντιό τους. Μετά από δοκιμές διαφόρων μελών, το lineup σταθεροποιήθηκε ως εξής:

Κιθάρες: Jørgen Sandau και Michael Stützer, Μπασό: Morten Stützer, Ντραμς: Carsten Nielsen και φωνητικά: Per Onink

Το ντεμπούτο τους «Fear of Tomorrow» κυκλοφόρησε το 1985. Ένα χρόνο μετά ο Quorthon προσέγγισε τον Carsten Nielsen για να ενταχθεί στους Bathory, αλλά επειδή απέρριψε την πρόταση επειδή πίστευε πως οι Artillery θα κάνανε μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία.

Από τότε, αφού διαλύθηκαν δύο φορές (1991-1998 και 2000-2007), και μερικές αλλαγές στο lineup, έφτασαν αισίως στο 9ο καταπληκτικό νέο άλμπουμ με τίτλο «The Face of Fear» το οποίο και κυκλοφορεί από την Metal Blade, στο δυναμικό της οποίας ανήκουν από το 2013

Support και στα δύο live θα είναι οι Λαρισαίοι Murder Angels μία heavy/speed metal μπάντα που σχηματίστηκε το 2013 και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει τρείς επίσημες δουλειές. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με θρυλικά ονόματα του χώρου μεταξύ άλλων Helstar, Manilla Road, Flotsam And Jetsam, Paul Di’Anno,The Three Tremors, κ.α. σε Έλλάδα και εξωτερικό. Η τελευταία τους κυκλοφορία (Δεκέμβριος 2018) τιτλοφορείται ‘Beyond The Dark’ και αποτελεί το 2ο full length album τους, το οποίο και θα μας παρουσιάσουν.

Τη συναυλία της Λάρισας ανοίγουν οι Stormbringer. Δημιουργήθηκαν το 2006 στον Βόλο. Το άλμπουμ ‘Among the flames of war’ (80s heavy metal) κυκλοφόρησε το 2009 από την Eat Metal records. Το 2013 η μπάντα κυκλοφόρησε το ep ‘Further Beyond’ (heavy/power/progressive). Αυτή την περίοδο ετοιμάζουμε νέα κομμάτια τα οποία θα αποτελέσουν τον επόμενο full length δίσκο.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνουν οι Λαρισαίοι The Unconfessed. Δημιουργήθηκαν στη Λάρισα το 2001, αλλά είναι ενεργοί, κυρίως τα τελευταία 5 χρόνια. Κινούμενοι σε Black/Thrash/Death Metal μονοπάτια, διανθισμένα με επικά και κλασσικά Heavy Metal στοιχεία, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP ''Mountain High'' στις αρχές του 2018, ενώ παράλληλα δουλεύουν το πρώτο τους Full-Length Album. Έχουν εμφανιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως Dark Funeral, Aura Noir, Mortuary Drape, Varathron, Kawir κ.α.

Τη συναυλία της Αθήνας ανοίγουν Demolition Train. Το Speed Metal κουαρτέτο από την Αθήνα σχηματίστηκε το 2009 , και το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του Demo/EP με τον τίτλο "Kill Your Boss". Τέσσερα χρόνια αργότερα ήρθε η πρώτη full-length κυκλοφορία "Unleash the Hordes", η οποία κυκλοφόρησε από την No Remorse Records και από την Spiritual Beast Records (Japanese Edition). Το δεύτερο full-length album με τον τίτλο "Bound by Horror, Sealed with Blood" οδηγεί τη μπάντα σε πιο σκοτεινά μονοπάτια χωρίς να χάνει τον χαρακτήρα της μουσικής τους. Οι Demolition Train έχουν δώσει πάρα πολλά live shows και έχουν μοιραστέι τη σκηνή με αρκετά σχήματα όπως οι Pagan Altar, Satan, Slough Feg, Enforcer, Portrait, Sacral Rage, Exarsis, Wrathblade κτλ.

Επίσης έχουν συμμετάσχει σε 3 tribute albums για τους Metallica, Motorhead και Nightstalker.

ΛΑΡΙΣΑ

facebook.com/events/358136114966736/

H προπώληση θα ξεκινησει στις 25 Φεβρουαρίου στα Snuff tobaccos stores (Φιλελλήνων 53 , Παπασταύρου 4) και Γραβιάς 4 στον Βόλο, και στα Τρίκαλα (Rising). 

Ώρα έναρξης: 20:00 – Τιμή Εισιτηρίου: 12€ (Προπώληση), 15€ (Ταμείο)

ΑΘΗΝΑ

facebook.com/events/307234839926351/

Η φυσική προπώληση θα γίνει στα Eat Metal, Sirens, Metal Era, No Remorse, Crow Club

Ώρα έναρξης: 20:00 – Τιμή Εισιτηρίου: 15€ (Προπώληση), 18€ (Ταμείο)

  • SHARE
  • TWEET