Κος Κ., Πικάπ

Αθήνα @ DeathDisco

Κος Κ., Πικάπ Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Κος Κ., Πικάπ
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Κος Κ. & ΠΙΚάΠ  Live

Μία συναυλιακή σύμπραξη με αφετηρία τα 90’s και τον ελληνικό στίχο.

Το βράδυ της Παρασκευής ανοίγει η εξαμελής μπάντα των ΠΙΚάΠ ξεδιπλώνοντας το νεοσύστατο ντεμπούτο άλμπουμ “She is She” που κυκλοφόρησαν μόλις στις αρχές του έτους.

Τη συνέχεια θα αναλάβει ο κος Κ συστήνοντας ένα μέρος του «Ρεπό», του νέου άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους, αλλά και πειράζοντας τους δίσκους του «40 μέρες», «Σήματα Καπνου» & «Εδώ είναι το σπίτι μου» παρέα με τους Χ. Κουρτάρα στο Μπάσο και Ηλ. Αρωνίδη στα ντράμς.

Κος Κ. Bio

Από το βινύλιο του «40 μέρες» το 2015, την κασέτα του «Σήματα Καπνού» το 2013, το cd του «Εδώ είναι Το Σπίτι Μου» το 2011 και το ντεμπούτο EP «κος Κ» του 2010, ο κατά κόσμον Θοδωρής Κοντάκος a.k.a «κύριος Κ» δίνει διαχρονικά το παρών και οδεύει στο 4ο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με τίτλο «Ρεπό» που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.
Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχ/γιας & Ακουστικής, γεννημένος το 1984 στην Αθήνα, ζούσε και ζει στις Αχαρνές, στον Κόκκινο Μύλο. Τραγουδοποιός κατά βάση, όπου με αφετηρία το στούντιο ηχογραφήσεων «νήπιο» έχει καταπιαστεί με δεκάδες δίσκους καλλιτεχνών και μπαντών πότε από το πόστο του μουσικού και πότε από πόστο του ηχολήπτη και του παραγωγού. Παράλληλα με τον τελευταίο προσωπικό δίσκο του, η ανάμιξή του σε δίσκους το έτος που πέρασε ήταν μεταξύ άλλων ο «Άνθρωπος Μονάχος» του Λ. Μπαλάφα, η «Πρώτη Μέρα του Χρόνου» του Β. Ράλλη, το ντεμπούτο single των Frank Panx & Αδερφοφάδες «Το Τελευταίο Ταγκό Στα Σύνορα», τα «Άνθη Γκρεμού» των cold i, αλλά και σε δίσκους που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το ‘19, όπως του «Έκπτωτου Άγιου», του «Origin», των νεοσύστατων «Villas Boas» και των «Sillyboy’s Ghost Relatives».

Με αρκετές ζωντανές εμφανίσεις πλέον στο ενεργητικό του, συνεχίζει τα έντονα live με κέντρο νέους ήχους, στίχους και μουσικές. Νέα τραγούδια όπως τα «Πλάι σου ήσυχα», «Παύση» και «Ξένη» ανεβαίνουν σταθερά στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube ενώ ο επόμενος δίσκος «Ρεπό» είναι καθοδόν.

ΠΙΚάΠ Bio

Οι ΠΙΚάΠ είναι ένα εξαμελές συγκρότημα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2015. Επηρεασμένοι από τα 90s και τα 00s συνδυάζουν τον alternative κιθαριστικό ήχο με τα ηλεκτρονικά στοιχεία. Urban φωνητικές γραμμές με ελληνικό στίχο, post rock και folk επιρροές, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά των συνθέσεών τους.

Το πρώτο δείγμα της δουλειάς τους παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2017 στο six d.o.g.s.. Είναι το ομότιτλο EP τους το οποίο ηχογραφήθηκε στο Nobile Sound από τον Γιώργο Λιτσικάκη. Τη μίξη και την ηχογράφηση των φωνητικών αναλαμβάνει ο Άλεξ Μπόλμπασης και το mastering ο Γιώργος Πρινιωτάκης στο Artracks studio. Παράλληλα εμφανίζονται σε διάφορα φεστιβάλ και σε εναλλακτικές μουσικές σκηνές.

Την Άνοιξη του 2018, ηχογραφήθηκε η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά στο Suono studio. Την παραγωγή του δίσκου υπογράφει ο Coti K, o οποίος αναλαμβάνει και τη μίξη του. Οι ηχογραφήσεις γίνονται με τη βοήθεια του Γιάννη Δαμιανού και το mastering από τον Ανέστη Ψαραδάκο στο Athens mastering. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε και παρουσιάστηκε τον Ιανούαριο του 2019 με τον τίτλο "She is She". Η παρουσίαση του δίσκου στο six d.o.g.s. αποτελεί την αρχή κάποιων προγραμματισμένων εμφανίσεων του συγκροτήματος σε Αθήνα και επαρχία για την προώθηση του δίσκου, ετοιμάζοντας παράλληλα υλικό για τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά.

Παρασκευή 5 Απριλίου

Death Disco
(Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή)

Οι πόρτες ανοίγουν 20:30

Είσοδος 5 ευρώ

  • SHARE
  • TWEET