Someone Who Isn't Me

Αθήνα @ Rudu Bar

Συγκροτήματα Someone Who Isn't Me
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Rudu Bar
Διεύθυνση Ηρακλειδών 70
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Someone Who Isn't Me

Live at Rudu Bar

Κυριακή 03.03.2019 / 19.30

Είσοδος ελεύθερη

To Rudu Bar και τα Early Sundays έχουν την χαρά και την τιμή να φιλοξενούν τις Someone Who Isn't Me (S.W.I.M.) σε ένα πραγματικά strange afternoon concert την Κυριακή 03.03.2019 στις 19.30.

Οι Someone Who Isn't Me ή αλλιώς S.W.I.M. απαρτίζονται από τρεις φίλες με κοινά μουσικά γούστα και αγάπη για την αδιάρρηκτη σχέση του ήχου με την εικόνα. Η ιστορία τους ξεκίνησε στην Αθήνα, έφτασε όμως μέχρι το Austin και το SXSW και το Indie Memphis Film Festival. Η Loo, η Τζίνα και η Μαρία γράφουν μουσική με toy synths και χαοτικές κιθάρες, συνθέτουν βραβευμένα soundtracks για ταινίες και πιστεύουν πως το καλό πάντα νικάει στο τέλος!

Στις 9 Φλεβάρη το γυναικείο synth pop τρίο κυκλοφόρησε το πρώτο του άλµπουµ «Dance With You» από την «Amour Records» που αποτελεί τη συνέχεια των δύο 7ιντσων «Stop & Remember» (Inner Ear) & «Gomenaki» (Amour Records), με το καταπληκτικό video clip του ομώνυμου τραγουδιού.

Ο δίσκος, σε παραγωγή του Ekelon & της Μαριλένας Ορφανού, αποτελείται από 10 pop κοµµάτια (3 ορχηστρικά και 7 τραγούδια) που συνδυάζουν electro, new wave µε goth elements, cinematic post rock και epic pop themes.

Θα τις απολαύσουμε ζωντανά το σούρουπο της Κυριακής 3 Μαρτίου στο Rudu Bar!

Rudu Bar / Early Sundays

  • SHARE
  • TWEET