Mazoha, Blakaut, Venus Volcanism & In Atlas

Αθήνα @ Ρομάντσο

Mazoha, Blakaut, Venus Volcanism & In Atlas Αθήνα @ Ρομάντσο
Συγκροτήματα Mazoha, Blakaut, Venus Volcanism & In Atlas
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Mazoha x Blakaut x Venus Volcanism & In Atlas Live στο Ρομάντσο

live

Ημερομηνία: Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 6 ευρώ

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, ο Τζίμη Πολιούδης, που βρίσκεται πίσω από το πρότζεκτ MAZOHA, θα παίξει κομμάτια από το νέο, επερχόμενο άλμπουμ του “ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ” στο Ρομάντσο. Τη βραδιά θα μοιραστούν μαζί του, οι Venus Volcanism & In Atlas, μία συνεργασία της Ελληνίδας Venus Volcanism και της Δανής In Atlas και το one man project, Blakaut.

MAZOHA

Το project MAZOHA δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον Τζίμη Πολιούδη (Vagina Lips) στη Θεσσαλονίκη. Πλέον είναι αυστηρά ελληνόφωνο και όπως και στην περίπτωση Vagina Lips, πρόκειται για σόλο project. Μετράει ήδη δύο ανεξάρτητες κυκλοφορίες: The Weight Of Existence (album 2017) και Άσυλο Μηδέν (ΕP 2018). Ηχητικά έχει χαρακτηριστεί ως synthpunk, λόγω του ήχου των δύο παραπάνω κυκλοφοριών (μπασογραμμές από synthesizer και punk riffs), αλλά κυρίως λόγω των στίχων που είναι εξαιρετικά άμεσοι, προσωπικοί, αφοριστικοί και σε πολλές περιπτώσεις πολιτικοί. Στο επερχόμενο δεύτερο album του, που ονομάζεται ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ και θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear, οι στίχοι παραμένουν όλα τα παραπάνω, αλλά η μουσική περνάει από διάφορα είδη, γίνεται περισσότερο χορευτική και ακόμη περισσότερο μελωδική.

MAZOHA Facebook

Blakaut

To Blakaut είναι ένα one man project κρύας ηλεκτρονικής μουσικής, εμπνευσμένο από τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Δημιουργήθηκε το Γενάρη του 2017 στην πλατεία Αμερικής και έκτοτε μετράει τρία full albums.

Blakaut Bandcamp
Blakaut Facebook

Venus Volcanism & In Atlas

Οι Venus Volcanism & In Atlas είναι μία συνεργασία μεταξύ της Ελληνίδας Venus Volcanism και της Δανής In Atlas. Μαζί προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον - ένα φανταστικό πεδίο - στην αναζήτηση, την αμφισβήτηση και την αναδιοργάνωση των ιδεών της αγάπης, του μίσους, της απογοήτευσης, του θυμού, της ύπαρξης, της ανθρωπότητας με μία αίσθηση ατέλειας. Η μουσική τους περιέχει διαφορετικά είδη ήχου, theremin, synthesizers, samples και φωνητικά.

Venus Volcanism Facebook
Venus Volcanism Soundcloud
In Atlas Facebook
In Atlas Soundcloud

Facebook event εδώ

  • SHARE
  • TWEET