Three Way Plane, Duoyu

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Three Way Plane, Duoyu Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Three Way Plane, Duoyu
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Three Way Plane & Duoyu Live

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 21:00

Είσοδος 5 ευρώ

Οι Three Way Plane γιορτάζουν τα 15 τους χρόνια παρέα με τους Duoyu σε ένα κιθαριστικά και φουτουριστικά χορευτικό double bill.

THREE WAY PLANE

Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τα live τους στις αρχές του 2004. Η μουσική τους κινείται σε punk, post-hardcore και indie ύφος αλλά οι ταμπέλες είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, αφού πάντα έχουν τη διάθεση να πειραματίζονται και να αυτοσχεδιάζουν. Έχουν κάνει πολλά live σε μαγαζιά, αυτο-οργανωμένους χώρους και καταλήψεις, καθώς επίσης και opening acts για αγαπημένες τους μπάντες, όπως οι Senser και οι Savage Republic. To 2006 κυκλοφόρησαν το D.I.Y EP Bright Days και μετά από συμμετοχές σε διάφορες συλλογές, ακολούθησε το 2010, με τη βοήθεια της Spinalonga Records, ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο Give us something new to shout". Τον Γενάρη του 2013 παρουσίασαν άλλη μια D.I.Y κυκλοφορία, το ψηφιακό EP Fire. Το 2015 βρήκε τη μπάντα με πολύ υλικό στις αποσκευές της και 2 κυκλοφορίες: το “Remixing The Plane” με όλα τα remix που έχουν κάνει φίλοι της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής από την 33 Recordings και το εφτάιντσο “A Waltz for Unity  Love/New Destination” από την B-Otherside Records, που κυκλοφόρησε σε 200 αριθμημένα αντίτυπα. Η υτελευταία τους δουλειά με τίτλο Your Kingdom, My Life κυκλοφόρησε το 2017 σε cd και το 2018 σε βινύλιο (200 αριθμημένα αντίτυπα ξανά).

threewayplane.bandcamp.com
soundcloud.com/three-way-plane
facebook.com/threewayplane

DUOYU

Οι Duoyu είναι τρεις. Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους σαν μπάντα, αλλά αυτή την περίοδο έχουν συνειδητοποιήσει οτι είναι μια συνεχώς μεταλλασσόμενη ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αλληλεπιδρούν στις ιδέες και τα τραγούδια του Κούμπα. Δημιουργήθηκαν το 2010 στην Αθήνα και άφησαν τις επιρροές τους απο punk, spaghetti western, indie rock και funk να κυλήσουν μέσα στο single Arrows (2013) και στο πρώτο full length album Atomic Clock (2014). Το δεύτερο album με τίτλο το όνομά τους και σήμα το ψάρι, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018 σε βινύλιο.

duoyuband.bandcamp.com/music
facebook.com/Duoyu.band
youtube.com/user/duoyuband/videos

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET