Κωνσταντίνος Καζάκος

Αθήνα @ Jazz Point

Κωνσταντίνος Καζάκος Αθήνα @ Jazz Point
Συγκροτήματα Κωνσταντίνος Καζάκος
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Jazz Point
Διεύθυνση Ακαδημίας 18 (εντός στοάς)
Τηλέφωνο 210-3235910
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 23:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο JAZZPOiNT

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και κάθε 2η Παρασκευή μέχρι τέλος Μαΐου

σε μπλουζ και ροκ ρυθμούς!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποτινάσει τον περιορισμό του να είναι μόνο ηθοποιός, και μας συστήνει για άλλη μια φορά, τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη: τη μουσική με ροκ επιρροές.

Σε διττό ρόλο, τραγουδά και παίζει lead κιθάρα live, ακολουθώντας τον καθαρόαιμο blues-rock ήχο, σε ένα ρετρό πρόγραμμα, ελληνικών και ξένων τραγουδιών, συνοδεία της εκπληκτικής φωνής της Ζωής Μουράτογλου, του Κώστα Λεμονίδη που έχει τρεις προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό του και των δοκιμασμένων μουσικά και σκηνικά μουσικών του, που συνθέτουν μια μπάντα εκτός αυστηρών και στημένων προδιαγραφών, που αντανακλούν τη μουσική χημεία που τους δένει χρόνια τώρα.

Στην σκηνή του Jazzpοint όπου εμφανίζεται με την μπάντα του, κάθε δεύτερη Παρασκευή κάθε μήνα,  μέσα από μια μουσική διαδρομή ελληνικών και ξένων ρετρό τραγουδιών, της Blues, Rock και Rock'n'Roll μουσικής παρουσιάζουν γνώριμα και αξέχαστα διαχρονικά τραγούδια (BB King, Led Zeppelin, Rolling Stones, Lοu Reed, Janis Joplin), αλλά και δικά του τραγούδια (από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά “Είμαι εγώ”) και το αγαπημένο “Athens Blues”.

“Tα κριτήρια με τα οποία έχω επιλέξει τα τραγούδια που παρουσιάζω είναι θέμα γούστου, δηλαδή είναι τραγούδια που μου αρέσουν πάρα πολύ και που αρέσουν και στο συγκρότημα πάρα πολύ, γιατι όλοι έχουμε το ελεύθερο στην μπάντα να κάνουμε προτάσεις για το τι τραγούδια θα παίξουμε.

Τώρα ο ορισμός του ροκ νομίζω ότι ο πιο σωστός κατά τη γνώμη μου είναι αυτός που λέει ότι Rock είναι να πηγαίνεις κόντρα στο αφεντικό. Όποιο κι αν είναι αυτό το να μην κάνεις αυτό που σου λένε. Η ανυπακοή, αυτό για μένα είναι ροκ.” Κωνσταντίνος Καζάκος

Πληροφορίες:

Κωνσταντίνος Καζάκος: Φωνή-Κιθάρα
Ζωή Μουράτογλου: φωνή
Κώστας Λεμονίδης: Κιθάρα
Γιώργος Αντωνόπουλος: μπάσο
Άρης Καζάκος : τύμπανα

Info

Doors open: 22:00
The show begins: 23:00

Τιμές:

είσοδος για το θέαμα

Ποτό: 7Ε
Κρασί: 6Ε
Μπύρα:6E
Μπουκάλι: από 30Ε

Προπώληση εισητηρίων Viva.gr

μέλος του αθηνόραμα club

Jazz Point
Ακαδημίας 18, Σύνταγμα
phone 2109803398 
mob.6942022500 (booking)
facebook.com/JAZZ-POINT-102658879853966
μέλος του αθηνόραμα club

24ωρο συνεργαζόμενο parking (PARKING ZALOKOSTA -κλειστό) Κριεζώτου και Ζαλοκώστα 8, με 30% έκπτωση τις ώρες του Live.

  • SHARE
  • TWEET