Spinball, Lost Arcadia, Fuzz Mahal

Αθήνα @ Ρομάντσο

Spinball, Lost Arcadia, Fuzz Mahal Αθήνα @ Ρομάντσο
Συγκροτήματα Spinball, Lost Arcadia, Fuzz Mahal
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Spinball - Lost Arcadia - Fuzz Mahal live στο Ρομάντσο

live

Ημερομηνία: Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στο stage του Ρομάντσο έρχονται οι Spinball με τη δική τους προσέγγιση στο ψυχεδελικό ροκ, οι Lost Arcadia με το χαρακτηριστικό διαγαλαξιακό doom ήχο τους και η heavy/stoner rock μπάντα Fuzz Mahal, για ένα live που αλλάζει τα δεδομένα. 

SPINBALL

Οι Spinball είναι μια εναλλακτική ψυχεδελική ροκ μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2006. Το Μάιο του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Roger’s Fable” από την Orkestral Promenade Productions. Τον Σεπτέμβρη του 2015, κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο “Shadows" σε ψηφιακή μορφή, για να ακολουθήσει τον Ιανουάριο και η κυκλοφορία του άλμπουμ (LP) σε βινύλιο από την B-Otherside Records. Ο ήχος τους προσδιορίζεται ως εναλλακτικό ψυχεδελικό ροκ, με αρκετά αφαιρετική διάθεση και ακατέργαστo ηχόχρωμα, που παραπέμπει κατά κάποιον τρόπο στα πρώιμα στάδια του hard rock.

Bandcamp
Reverb Nation
Facebook
YouTube

LOST ARCADIA

Το πειρατικό πλοίο "Lost Arcadia" πρωτοεμφανίστηκε και συνέθεσε το πλήρωμα του τον Μάιο 2017. Ο βασικός σκοπός του είναι να ξυπνήσει τους υπνωτισμένους ανθρώπους του πλανήτη Γη με την διαγαλαξιακή doom μουσική και την σκοτεινή μπάσα ύλη του. Το διαβόητο πλήρωμα του είναι οι Αλέξανδρος Λιάμης στην κιθάρα, Αλκίνοος Τσακάκος στα ντραμς, Δημήτρης Περράκης στα φωνητικά, Πάρης Μπαρουτίδης στο μπάσο και Παναγιώτης Μπούρμπος στην κιθάρα.

YouTube
Facebook

FUZZ MAHAL

Οι Fuzz Mahal σχηματίστηκαν το Μάρτιο του 2017 στην Αθήνα. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή τον Φεβρουάριο του 2018. Ο ήχος τους είναι heavy/stoner rock, με αρκετές επιρροές και από άλλα είδη της rock. Στην τωρινή τους σύνθεση είναι οι, Περικλής Ζυγούρης στα φωνητικά, Διονύσης Τσαρούχης στην κιθάρα, Παύλος Καπέλης στο μπάσο και Δημήτρης Ζαρίδας στα ντραμς.

Bandcamp
YouTube
Facebook

Facebook event εδώ

  • SHARE
  • TWEET