Pre/Post Festival: Παύλος Παυλίδης & B-Movies

Πρέβεζα @ Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας

Pre/Post Festival: Παύλος Παυλίδης & B-Movies Πρέβεζα @ Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας
Συγκροτήματα Pre/Post Festival: Παύλος Παυλίδης & B-Movies
Ημερομηνία
Πόλη Πρέβεζα
Χώρος Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 10 / 12 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής

PRE/POST FESTIVAL Vol. 8

Σαββατο & Κυριακή 18 & 19 Αυγούστου

Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας

Πρέβεζα, GR

Το μεγαλύτερο εναλλακτικό φεστιβάλ της περιοχής συνεχίζει πιο δυναμικά από ποτέ για 8η συνεχή χρονιά. Το Pre/Post Festival μεγαλώνει και για πρώτη φορά θα ανοίξει τις πόρτες τους στο κοινό για 2 ημέρες. Ζήσε την εμπειρία του Pre/Post στο υπέροχο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας όπου και φέτος θα φιλοξενηθούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής. 

#the_festival

To Pre/Post ξεκίνησε το 2011 ως μια προσπάθεια για την διατήρηση του εναλλακτικού τρόπου διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή. Φιλοξενήθηκε μέχρι και το 2016 στο υπέροχο Κάστρο του Παντοκράτορα και από το 2017 λαμβάνει χώρο στο Κηποθέατρο Πρέβεζας. Το Pre/Post έχουν τιμήσει με την παρουσία τους κορυφαία ονόματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής (1000 Mods, The Big Nose Attack, One Drop Forward, Cabaret Balkan, BMW Rockers, Planet of Zeus, Naxatras, The Thriller, etc.) καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από διάφορες μουσικές κατηγορίες (reggae, ska, punk, stoner rock, garage, alternative, ethnic, balkan). Επίσης έχουν φιλοξενηθεί εκθέσεις φωτογραφίας, ταινίες μικρού μήκους (Future Shorts) κ.α.. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια το Pre/Post μεγάλωσε εξελίχθηκε και αποτελεί πλέον πόλο έλξης για ανθρώπους κάθε ηλικίας από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που επιθυμούν να συνδυάσουν την εμπειρία του φεστιβάλ με τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην υπέροχη πόλη της Πρέβεζας. 

#meet_the_bands

_day1 _ Sat 18 AUG

Παύλος Παυλίδης

Από τα Μωρά στα Φωτιά, στα Ξύλινα Σπαθιά και από εκεί σε σόλο καριέρα ο Παύλος Παυλίδης και οι B Movies μαγεύουν εδώ και 15 και πλέον χρόνια το ελληνικό κοινό σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση. Ο πολυαγαπημένος μουσικός επιστρέφει με τους B Movies μετά από πολλά χρόνια στην Πρέβεζα για να μας παρουσιάσουν ένα δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα με τραγούδια τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα μουσική διαδρομή του Παύλου Παυλίδη, καθώς και καινούρια ακυκλοφόρητα κομμάτια από την νέα δουλειά που ετοιμάζουν.

Περισσότερα ονόματα για την πρώτη μέρα του Pre/Post Festival θα ανακοινωθούν σύντομα. 

_day2 _Sun_19 AUG

Nightstalker

Οι headliners της δεύτερης μέρας του φετινού Pre/Post δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Με 30 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας, επτά albums και αμέτρητα εκρηκτικά live έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο ως μία από τις καλύτερες επί σκηνής heavy rock μπάντες της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Οι Nightstalker έρχονται για πρώτη φορά στην πόλη της Πρέβεζας για να μας αποδείξουν  πως παίζεται το αυθεντικό rock n roll 

Breath After Coma

Εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις και δύο καταπληκτικές δισκογραφικές δουλείες. Οι Breath After Coma αποτελούν μια ζωντανή απόδειξη του τι σημαίνει να περνάς καλά σε ένα live. Rock, alternative, stoner πείτε το όπως θέλετε,  οι Breath After Coma έρχονται να διαλύσουν την σκηνή του Pre/Post και να σας κάνουν να στάξετε απ τον ιδρώτα. Εγγυημένα πράγματα. 

Whereswilder

Όταν το ψυχεδελικό ροκ των 70'ς συναντάει το σήμερα εμφανίζονται οι Whereswilder και σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως είναι δυνατόν να χωράει σε μερικές συνθέσεις η μουσική μαγεία τόσον ετών αλλά αυτοί οι τύποι το αποδεικνύουν κάθε φορά με περίσσια άνεση. Εγκεφαλική μουσική στα όρια της μαγείας από το Αθηναϊκό κουαρτέτο που έρχεται στο φετινό Pre/Post για να μας καθηλώσει και να μας αποδείξει ότι τα πάντα είναι εφικτά...

Cowhead

Οι Cowhead από την γειτονική Λευκάδα αποτελούν τον καλύτερο λόγο για να βρεθείτε στο φετινό Pre/Post από νωρίς. Τα εκρηκτικά τους live πλάι σε μεγάλα ονόματα τους έχουν κάνει να ξεχωρίζουν και οι συνθέσεις τους αποτελούν ελπίδα για το μέλλον. Το φετινό Pre/Post αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία για τους Cowhead να ξεσηκώσουν το κοινό με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. 

#Sk8 DAY _

Έλα με τη σανίδα σου και ζήσε την εμπειρία του Pre/Post Festival κάνοντας skate ! Στήνουμε Mini Ramp και από νωρίς το απόγευμα μέχρι το τέλος του fest σε περιμένουμε να μας εντυπωσιάσεις με ollies, kickflips, frontsides κ.α. Οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν την είσοδο τους στο fest με μειωμένο εισιτήριο. 

#the_place

Το Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας είναι ένας υπέροχος συναυλιακός χώρος στο κέντρο της πόλης, σε ένα περιβάλλον περιτριγυρισμένο από δέντρα, δίπλα στην παραλία της Κυανής Ακτής. Μπορεί άνετα να φιλοξενήσει 800+ άτομα. Η καρδιά του Pre/Post θα χτυπάει και φέτος στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας.

#tickets 

Combo 2 Day Ticket: 15 €

Day 1 Sat_ 19 Aug: 10 € Pre-Sale / Door: 12 €  Door 
Day 2 Sun_ 18 Aug : 8 € Early Bird, 10 € Pre-Sale / Door

*τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα

#Contact
F. facebook.com/prepostfestival
I. instagram.com/pre_post_festival
E. dbsoundsgr@gmail.com

  • SHARE
  • TWEET