Kill Emil, Mononome

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Kill Emil, Mononome Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Kill Emil, Mononome
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 6 / 8 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη)
Διοργανωτής

Κill Emil + Mononome Live 

Διπλή Παρουσίαση Δίσκου

Σάββατο 26 Μαΐου στις 21:30

Εισιτήρια: Viva.gr

(6 ευρώ προπώληση, 8 ευρώ ταμείο)

Οι Kill Emil και Mononome συναντιούνται και πάλι μετά από καιρό στη σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν τις καινούργιες κυκλοφορίες τους.

Τρία χρόνια μετά το τελευταίο του προσωπικό album “Salvation” και ενώ στο ενδιάμεσο κυκλοφόρησε 3 singles (“O Jogo / Tambo”, “Transformations”, “ From Hazy Days To Clear Skies”) και μια συλλογή από edits (“Afro Edits”) καθώς και ανέλαβε εξ ολοκλήρου την παραγωγή του ντεμπούτου της Mamaleta “A Better Place”, o Kill Emil κυκλοφορεί τον πέμπτο του κατα σειρά solo δίσκο με τίτλο “Ghost Diary”. 

Για το “Ghost Diary” γυρίζει στα γνωστά του μονοπάτια συνθέτοντας ένα dowtempo, ατμοσφαιρικό, instrumental Hip-Hop σύνολο, μπλέκοντας το οργανικό με το ηλεκτρονικό στοιχείο στην πιο ολοκληρωμένη του μέχρι τώρα δουλειά. Το “Ghost Diary” αντλεί έμπνευση από τα πρόσφατα ταξίδια του Kill Emil σε Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία και Γαλλία. 

Από την άλλη ο Mononome, τρία χρόνια και τέσσερις μήνες μετά την τελευταία του κυκλοφορία και έχοντας συμμετάσχει σε διάφορες συλλογές και collaborative releases στο ενδιάμεσο, επιστρέφει με το πιο ώριμο του project μέχρι στιγμής. Το όνομα αυτού “Sherán”. 

Το “Sherán” ξεφεύγει από τις καθιερωμένες νόρμες του beatmaking και εξερευνά νέα ρυθμικά πρότυπα με έφεση στην αφαιρετικότητα παρά στην επανάληψη πολυπαιγμένων samples και drum-breaks. Αυτή θα είναι η πρώτη του παρουσίαση στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET