Terrapin, Small Blues Trap

Αθήνα @ Cabaret Voltaire

Terrapin, Small Blues Trap Αθήνα @ Cabaret Voltaire
Συγκροτήματα Terrapin, Small Blues Trap
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Cabaret Voltaire
Διεύθυνση Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο
Τηλέφωνο 210 5227046
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

TERRAPIN & SMALL BLUES TRAP

LIVE @ CABARET VOLTAIRE

Οι Terrapin και οι Small Blues Trap θα εμφανιστούν ζωντανά για μία και μοναδική βραδιά το Σάββατο 26 Μάη στο Cabaret Voltaire

Μαραθώνος 30, Αθήνα
τηλ.2105227046

είσοδος: 5€

Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει τα εξής μέρη:

Part 1: TERRAPIN-LIVE!
Part 2: SMALL BLUES TRAP-LIVE!
Part 3: TERRAPIN & SMALL BLUES TRAP JAM SESSION! Για πρώτη φορά οι 2 μπάντες μαζί επί σκηνής παίζουν αγαπημένα τους τραγούδια που αποτελούν κοινά ακούσματά τους και στοιχειώνουν κατά καιρούς το συναυλιακό σταυροδρόμι τους!

Λίγα λόγια για τις μπάντες…

TERRAPIN

Οι Terrapin είναι ένα σχετικά νεοσύστατο τρίο που ξεπήδησε από τους θρυλικούς psych – rockers No Man’s Land - τα τρία ιδρυτικά μέλη των πρώτων είναι, ή έχουν υπάρξει, μέλη και των δεύτερων. 

Το πρώτο άλμπουμ των Terrapin με τίτλο Sanctuary κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.  Κυκλοφορεί σε δίσκο βινυλίου, cd και ψηφιακό download από την G.O.D. Records.

Ο ήχος των Terrapin, κιθαριστικός κατά βάση, ξεκινά από το folk rock, περνά από τη ψυχεδέλεια, το prog και το acid folk και φτάνει ως τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, πάντοτε με σταθερό άξονα το τραγούδι. 

Οι ζωντανές εμφανίσεις τους διακρίνονται για την εσωτερική ένταση, το πάθος και την προσήλωσή τους στη στιγμή, χαρακτηριστικά που δημιουργούν κάθε φορά μια ξεχωριστή, απόλυτα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. 

Βασίλης Αθανασιάδης : φωνή, κιθάρα
Γιώργος Τζίβας : τύμπανα, κρουστά
Κώστας Σιδηροκαστρίτης : μπάσο

facebook.com/terrapin.gr/
godrecordsgardenofdreams.bandcamp.com/album/terrapin-sanctuary

SMALL BLUES TRAP

Μετά από 14 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην εγχώρια μουσική σκηνή, οι SMALL BLUES TRAP παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει δικά τους τραγούδια που έχουν καταγραφεί δισκογραφικά στα albums "Our Trap"(2005), "Crossroad Ritual"(2006),"Red Snakes & Cave Bats"(2010), "The Longest Road I Know"(2013) και "Time Tricks"(2015) έχοντας λάβει ενθαρρυντικά σχόλια τόσο απ' τον εγχώριο όσο κι απ' το διεθνή μουσικό τύπο.

Αναμιγνύοντας το πάθος τους για τα blues - που είναι και το πρωτογενές υλικό των συνθέσεών τους - με στοιχεία από άλλα μουσικά ιδιώματα, οι SMALL BLUES TRAP έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν εξαιρετικά προσωπικό ήχο που είναι αναγνωρίσιμος και μοναδικός!

Παύλος Καραπιπέρης : φωνή, φυσαρμόνικα
Παναγιώτης Δάρας : κιθάρα
Λευτέρης Μπέσιος : μπάσο
Νίκος Κωνσταντίνου : τύμπανα

smallbluestrap.gr
facebook.com/smallbluestrap

  • SHARE
  • TWEET