Standing Rockers Community Festival: Nevricon, Electric Chair, Lost Arcadia, Rakomelo

Αθήνα @ AN Club

Standing Rockers Community Festival: Nevricon, Electric Chair, Lost Arcadia, Rakomelo Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Standing Rockers Community Festival: Nevricon, Electric Chair, Lost Arcadia, Rakomelo
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

To Standing Rockers Community παρουσιάζει το δεύτερό του mini-fest στο γνωστό σε όλους μας AN club 'official' τη Κυριακή 20 Μαϊου.!

Ο ήχος της βραδιάς κυμαίνεται σε ένα βαρύ κομμάτι του μουσικού φάσματος, με είδη όπως Hard Rock, Heavy Rock, Stoner, Doom καθώς και Thrash Metal. 

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια βραδιά γεμάτη με αλκόολ, εντάσεις δυνατές και μπόλικο κοπάνιμα!! Cheers!

Damage: 6€ - Doors : 20:00

Facebook Event

- Nevricon : Είμαστε Heavy - Thrash metal μπάντα απο Πειραιά με EP και με σκοπό την κυκλοφορία του πρώτου κανονικού μας album

facebook.com/Nevricon-341773072621676

- ELECTRIC CHAIR : Οι Electric Chair είναι ένα νέο μουσικό σχήμα που κινείται στο πλαίσιο της Heavy Grunge μουσικής αποσκοπώντας στη δημιουργία μουσικών συνθέσεων που απηχούν τόσο το πνεύμα των 90's όσο και τη σύγχρονη εποχή.

facebook.com/El3CTRIC.CHAIR

- Lost Arcadia : Οι Lost Arcadia είναι ένα 4μελές σχήμα που γεννήθηκε τον Μάιο του 2017 από τον Μαρίνο Κωνσταντακέλη, Δημήτρη Περράκη και Αλέξανδρο Λιαμή.
Μετά από προσπάθεια και από πολλές αλλαγές στην σύνθεση του γρούπ μέχρι να δέσει η παρέα την τελική σύνθεση συμπλήρωσαν ο Πάρης Μπαρουτίδης και ο Αλκίνοος Τσακάκος τον Οκτώβρη του 2017.

Οι επιρροές είναι πάρα πολλές, αλλά το κοινό στοιχείο είναι το Doom-Stoner– Desert Rock..

Βαριά riff, γρήγορος ρυθμός με αλλαγές, ο στίχος, Αγγλικός, επιθετικός και επαναστατικός σφραγίζει την μουσική ταυτότητα των Lost Arcadia . 

Μετά από 6 μήνες δουλειάς ολοκληρώθηκε η εγγραφή των 2 πρώτον Demo και μαζί με την παρουσίαση τους ξεκινάνε και οι Live εμφανίσεις 

facebook.com/LostArcadia.theband

- Rakomelo : Είμαστε οι Rakomelo απο την Αθήνα. Ο ήχος μας είναι κυρίως Hard Rock με διάφορες επιρροές.Είμαστε μια παρέα που θέλει να φτιάχνει και να παίζει μουσική.Αυτήν την περίοδο ασχολούμαστε με την ηχογράφηση του υλικού μας.

(Facebook page not available yet)

  • SHARE
  • TWEET