Perfect Mess, Honeybadger

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Perfect Mess, Honeybadger Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Perfect Mess, Honeybadger
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Perfect Mess + Honeybadger Live

Κυριακή 20 Μαΐου στις 21:00

Είσοδος 5 ευρώ

Οι Perfect Mess είναι μια High Energy Rock μπάντα από τον Πύργο Ηλείας. Σχηματίστηκαν το 2012 από τον Σπήλιο Ηλιόπουλο (Vocals/Guitars) τον Σπήλιο Ηλιόπουλο (Dt) (Drums/Backing Vocals) και τον Γιάννη Βόλλαρη (Bass/Backing Vocals), ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκε στο σχήμα και ο Κώστας Διαμαντόπουλος (Guitars/Backing Vocals). Ο ήχος τους κινείται από το κλασσικό rock μέχρι το grunge και το alternative metal, με εμφανείς επιρροές από fusion/funk. Αποτέλεσμα είναι ένα υβρίδιο που οι ίδιοι αποκαλούν “progressive grunge”. 

Έχουν εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες παίζοντας στο πλευρό καταξιωμένων Ελληνικών σχημάτων, όπως οι Nightstalker, Planet of Zeus, 1000Mods, Despite Everything, Vodka Juniors και πολλοί άλλοι. Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον Δεκέμβριο του 2017, με πρώτο single το κομμάτι “Broken Ladders”. Μέσα από τις συνθέσεις και τα φωτεινά μηνύματα των στίχων της η μπάντα επδιώκει να “προσδώσει μια άλλου είδους έκφραση πάνω σε δοκιμασμένα μέσα, έτοιμη να σπείρει την ακαταστασία και να υποδείξει τον ανταγωνισμό μεταξύ αρμονικού και χαοτικού, εξέλιξης και εντροπίας”.

Web
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Οι Honeybadger σχηματίστηκαν στις αρχές του 2015. Γνωστοί και φίλοι από παρέες, μουσικές και στέκια, μπήκαν τζαμάροντας στο studio κουβαλώντας μαζί τους τις παιδικές τους ασθένειες. Το grunge του Seattle, το stoner, τα 70’s, τα blues, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, το σύγχρονο indie και το garage. Εκεί γεννήθηκε το δικό τους κράμα που έντυσαν με στίχο βγαλμένο από την αρρώστια της ρουτίνας, την ανάποδη ψυχολογία της ζωής, την ανυπακοή. Η απάντησή τους για όλα αυτά είναι μία: Rock n roll!

Έχουν στο ενεργητικό τους μια επίσημη κυκλοφορία, το EP με τίτλο "The Rain" που κυκλοφόρησε σε online μορφή τον Φεβρουάριο του 2017. Τα live highlights τους περιλαμβάνουν το Gyftopoulou Street Fest 2017, με headliners τους Planet of Zeus, τα πρόσφατα support στους The Wrinkled Suits και αργότερα στους Rollin' Dice στο θρυλικό ΑΝ Club και την επιτυχία τους στο διαγωνισμό CU onstage της Vodafone που τους xάρισε τη θέση του support act στη συναυλία των Nightstalker στη σκηνή του Gagarin.

Μέλη:

Dimitris Vardoulakis - Guitars, Lead Vocals
Dimitris Giannakopoulos - Lead Guitar, Vocals
Dimitris Yannopoulos - Bass Guitar - Vocals
Vaggelis Oikonomou - Drums, Percussions

honeybadgertheband.bandcamp.com

youtube.com/channel/UCtwiY5G4dapd1OYaMhpTzdQ

facebook.com/HoneybadgerTheBand

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET