The Last Drive

Πάτρα @ Ghetto Bar

Συγκροτήματα The Last Drive
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Ghetto Bar
Διεύθυνση Ευμήλου 8
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 8,10 / 12 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Fifty-Fifty Boardshop, Discover Bookstore, Βιβλιοπωλείο Copyright
Διοργανωτής

Οι θρυλικοί The Last Drive επιστρέφουν στην Πάτρα, το Σάββατο 12 Μαϊου, για την παρουσίαση του νέου "ομώνυμου" άλμπουμ τους.

Ενα live εφ' όλης της ύλης, με άφθονο rock n roll !

Χώρος : Ghetto Bar and more

Προσέλευση : 20.30

Σημεία Προπώλησης : FIFTY-FIFTY boardshop , Discover Bookstore, Βιβλιοπωλείο Copyright (ΤΕΙ, απέναντι απο την κεντρική πύλη στην Καλαβρύτων)

Προπώληση : 8 € (περιορισμένος αριθμός απο Πέμπτη 12 Απριλίου)
Προπωληση : 10 €
Ταμειο : 12 €

Οι Last Drive επιστρέφουν στην Πάτρα ! Η μπάντα που όρισε το rock'n'roll όσο καμία άλλη στη χώρα μας τα τελευταία 35 χρόνια ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή παρουσιάζοντας, ανάμεσα σε πολλά παλαιότερα και αγαπημένα, το νέο της album "The Last Drive", για πρώτη φορά ζωντανά στο σύνολό του.

Οκτώ χρόνια ήταν πολλά. Τόσα είχαν περάσει από την κυκλοφορία του "Heavy Liquid" όταν οι Last Drive μπήκαν στο Fab Liquid Studio για να ηχογραφήσουν το νέο album τους, με τις προσδοκίες και την επιθυμία που απαιτεί ένας δίσκος να κατακλύζουν το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. 

Το αποτέλεσμα θα το κρίνει ο καθένας ακούγοντας το album - άλλωστε, στους Drive ποτέ δεν άρεσαν τα κοσμητικά επίθετα και τα μεγάλα λόγια. Απλά, με μια πρώτη ακρόαση, μένεις με την απορία πως γίνεται, τόσα χρόνια μετά, αυτοί οι τύποι να ακούγονται τόσο φρέσκοι και δυναμικοί, επαναπροσδιορίζοντας τον εαυτό τους, τιμώντας ταυτόχρονα τις καταβολές και τις επιρροές τους.

Θα αρκούσε να αναφερθούμε, άνευ χαρακτηρισμών, στο "Always The Sun" και το "White Knuckles", τα δύο τραγούδια που είναι ήδη γνωστά από τις ζωντανές εμφανίσεις τους, για να δώσουμε μία ιδέα για το τι γίνεται στο "The Last Drive". Στις οκτώ συνθέσεις, η μπάντα περιπλανιέται αβίαστα στα μονοπάτια του rock'n'roll και της ψυχεδέλειας, πέρα από περιορισμούς και στεγανά, χαρίζοντάς μας σπουδαίες στιγμές και μερικά από τα καλύτερα φωνητικά που έχουμε ακούσει ποτέ από αυτούς. Μετά από τόσο καιρό, οι Last Drive βρίσκονται σε φουλ φόρμα και το ελιξίριό τους είναι η απόλυτη αγάπη σε αυτό που κάνουν.

Το album (Labyrinth Of Thoughts Records και The Lab Records) κυκλοφορεί σε βινύλιο και CD στις 20 Απριλίου και είναι αφιερωμένο στη Drive Tribe, την κοινότητα των φίλων που στηρίζουν τη μπάντα όλα αυτά τα χρόνια, και στη μνήμη του αγαπημένου Fred Cole των Dead Moon που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. 

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά από τα όσα έχουμε ζήσει, μέσα στα χρόνια, σε αμέτρητα live των Last Drive. Η βραδιά θα είναι μεγάλη, από κάθε άποψη. Μία μοναδική ευκαιρία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, να εκφραστούμε, να διασκεδάσουμε, να συγκινηθούμε, να θυμηθούμε πόσο ανάγκη έχουμε κάποια βασικά πράγματα σε μία εποχή αβεβαιότητας και αδιαφορίας, με τη δική μας μπάντα πάντα δίπλα μας.

The Last Drive:

Alex K / μπάσο, φωνητικά
George Karanikolas / κιθάρα, φωνητικά
Chris B.I. / drums
Stefanos Flotsios / κιθάρα

Facebook page : The Last Drive
ΥοuTube channel : youtube.com/user/thelastdrivers

  • SHARE
  • TWEET