Μάκης Σεβίλογλου, Κωνσταντίνα Πάλλα

Αθήνα @ The Zoo

Μάκης Σεβίλογλου, Κωνσταντίνα Πάλλα Αθήνα @ The Zoo
Συγκροτήματα Μάκης Σεβίλογλου, Κωνσταντίνα Πάλλα
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος The Zoo
Διεύθυνση Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο 210-6745375
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Ο Μάκης Σεβίλογλου στο the Zoo μαζί του η Κων/να Πάλλα

Πέμπτη, 8 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ.

«Ανάποδη Ψυχή»

Ο Μάκης Σεβίλογλου, στους πιο ανάποδους καιρούς, για μία μοναδική βραδιά, θα μας παρασύρει σε ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο, δανεισμένο από την καινούρια του δισκογραφική δουλειά, «Ανάποδη Ψυχή». 

Στο μουσικό του ταξίδι στο Zoo, ο Μάκης Σεβίλογλου θα μας θυμίσει τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, «Γλυκό μεθύσι», «Άγκυρες», «Παράθυρο ανοιχτό» και θα φθάσει στο σήμερα και στην καινούρια του δισκογραφική δουλειά, «Ανάποδη Ψυχή», στην οποία συμμετέχουν ο Βασίλης Καρράς, ο Σόλων Λέκκας κι η Χρύσα Μωραΐτη.

Θα ακούσουμε τραγούδια που γνωρίσαμε από τον ίδιο, αλλά και από τις συνεργασίες του με τη Χάρις Αλεξίου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Βασίλη Καρρά και άλλους καθώς και ανέκδοτα τραγούδια. Γνωστές, αγαπημένες μελωδίες, άλλων δημιουργών της ελληνικής μουσικής σκηνής, κάνοντας ένα μεγάλο μουσικό περίπατο, «Απ’ τα καινούρια στα παλιά κι ανάποδα»…

Ο Μάκης Σεβίλογλου παρέα στη σκηνή με τους Δημήτρη Λάππα στην κιθάρα και το μπουζούκι, Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν, Μάριο Μακρή στην ακουστική κιθάρα, Μιχάλη Δάρμα στο κοντραμπάσο, μας προσκαλούν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, να τραγουδήσουμε, ν’ αγκαλιαστούμε, να αφεθούμε σε μελωδίες και ρυθμούς …

Η Κωνσταντίνα Πάλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα όπου ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στην κλασική κιθάρα και στη θεωρία της μουσικής.

Στα φοιτητικά της χρόνια , παράλληλα με τις σπουδές στη μουσική, ολοκληρώνει τις σπουδές της στην Έδεσσα στο τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ενώ αρχίζει και γράφει τα πρώτα της τραγούδια. 

Ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι του δίσκου με τίτλο «Αν δεν ήσουν εδώ» σε στίχους και μουσική της ίδιας, το οποίο κυκλοφορεί από τη MINOS-EMI UNIVERSAL.

Είσοδος 10 ευρώ, με μπύρα μπουκάλι ή ποτήρι κρασί

  • SHARE
  • TWEET