This Is Hell: Vermingod, Foray Between Ocean, Aetherian

Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar

This Is Hell: Vermingod, Foray Between Ocean, Aetherian Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar
Συγκροτήματα This Is Hell: Vermingod, Foray Between Ocean, Aetherian
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Silver Dollar
Διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 19
Τηλέφωνο 2310-283613
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Μετά την μεγάλη επιτυχία του This Is Hell στην Αθήνα και στο Temple Athens, οι 3 μπάντες φτιάχνουν βαλίτσες και ταξιδεύουν σε δύο πόλεις να επιβεβαιώσουν πιά, πως η κόλαση μεταφέρεται και οι φλόγες τις είναι καυτές και μπορούν να κάψουν και να καταστρέψουν τα πάντα στο διάβα τους.

Με την δίψα του κοινού για την σχεδόν sold out συναυλία της Αθήνας, οι Vermingod, οι Foray Between Ocean και οι Aetherian προερχόμενοι κατά κύριο λόγο από τον ακραίο χώρο, συνεχίζουν την συνάντηση κορυφής, το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Silver Dollar στην Θεσσαλονίκη  (Εθ. Αμύνης 19, Θεσσαλονίκη 546 21) και 1η Απριλίου (όχι δεν είναι ψέμα) στο Stage club στην Λάρισα (Ήρας 21, Λάρισα 412 22) με σκοπό να μεταφέρουν την βαριά ηχητική κόλαση που τελικά οδηγήσε σε παροξυσμικό headbanging και αδυσώπητο moshing την Αθήνα. Εσύ μπορείς να το αντέξεις;

Το This Is Hell θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις.

Οι Πατρινοί υπερηχητικοί κάφροι Vermingod, χάρη στο αριστουργηματικό "Whisperer of the Abysmal Wisdom", κέρδισαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πολυάριθμες συναυλίες για τη προώθησή του, ανάμεσα στις οποίες και αυτή στο πλευρό των death metal υπερηρώων Dying Fetus.

Οι Foray Between Ocean, με το παρθενικό "Depression Neverending" παρουσίασαν ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο που προσμειγνύει το death metal, deathcore με το post metal, τον ακραίο ήχο και τα συμφωνικά στοιχεία, γεγονός που τους προσέφερε άμεση αναγνώριση από το κοινό και τον παγκόσμιο μουσικό τύπο.

Οι σκοτεινοί melodic death metallers Aetherian συμπληρώνουν το κολασμένο puzzle, υποσχόμενοι ένα από τα αξιομνημόνευτα live shows τους, με υλικό -εκτός των άλλων- από το επερχόμενο ντεμπούτο τους, με τίτλο "The Untamed Wilderness" που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

SUPPORTED BY:

• Uncle chroni's tattoo and body piercing: facebook.com/UncleChronisTattoounclechronis.com
• Zaranikas Music Store: facebook.com/zaranikasmusicstorezaranikas.gr
• Spreading Dysphoria Industries: facebook.com/SpreadingDysphoria

BAND LINKS:

• Vermingod: facebook.com/Vermingod
• Foray Between Ocean: facebook.com/ForayBetweenOceanforaybetweenocean.com
• Aetherian: facebook.com/Aetherianband

  • SHARE
  • TWEET