Nochnoy Dozor, One Man Drop

Θεσσαλονίκη @ Υπόγειο

Nochnoy Dozor, One Man Drop Θεσσαλονίκη @ Υπόγειο
Συγκροτήματα Nochnoy Dozor, One Man Drop
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Υπόγειο
Διεύθυνση Μελενίκου Κωνσταντίνου 13
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 4 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Nochnoy Dozor // One Man Drop Live at Υπόγειο

Παρασκευή, 30 Μαρτίου στις 10:00 μ.μ.

--ONE MAN DROP--

Τον Απρίλιο του 2014, οι One Man Drop ξεκίνησαν σαν ένα side project τεσσάρων μουσικών που εκείνη την εποχή δραστηριοποιούνταν με διάφορα άλλα σχήματα της Αθηναικής σκηνής. 

Ο Πάνος Αγγελοθανάσης (Κιθάρα/Φωνητικά), ο Διαμαντής Καζούρης, ο Νίκος Γιαννούλης (Μπάσο) και η Έλενα Χατζηπαναγιώτη (Τύμπανα) συνέθεσαν το αρχικό line-up της μπάντας. 

Τον Μάιο του 2014 οι One Man Drop ηχογράφησαν 3 κομμάτια (One Hits One, With You, Just Me), τα οποία αποτέλεσαν ανεπίσημα το πρώτο EP της μπάντας. Αυτά τα κομμάτια εντάχθηκαν στο ομώνυμο LP του σχήματος το οποίο κυκλοφόρησε από την Urban Sounds στα τέλη του 2015.

Στη τωρινή του μορφή, το σχήμα είναι πια τρίο και αποτελείται από τα δυο ιδρυτικά του μέλη (Πάνος, Νίκος) μαζί με τον Φοίβο (Fivos Flat) στα τύμπανα. 

Ο ήχος τους έχει χαρακτηριστεί ως Neo-Psychedelic Rock n’ Roll/Garage.

Το 2018 βρίσκει τους One Man Drop με ένα νέο EP στις αποσκευές τους το οποίο θα κυκλοφορήσει τέλη Μαρτίου με τίτλο “Flanging The Zinc”.

Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία, η μπάντα θα πραγματοποιήσει τρεις εμφανίσεις (Κωσταντινούπολη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα).

facebook.com/onemandrop
onemandrop.bandcamp.com/releases

Nochnoy Dozor

Οι Nochnoy Dozor ιδρύθηκαν το Δεκέμβριο 2015.

Το πενταμελές συγκρότημα απο την Αθήνα αποτελεί συνδυασμό πολλών μουσικών επιρροών και διαδρομών, καθώς ο ήχος τους οδηγεί απο ambient ατμοσφαιρικά μονοπάτια σε πιο ροκ μουσικές φόρμες.

Παρόλο που τα μέλη προέρχονται και από άλλα ενεργά μουσικά σχήματα, η ιδέα του project των Nochnoy Dozor αποτελεί μια ξεχωριστή και αφοσιωμένη σύνθεση.

Αυτή την περίοδο η μπάντα έχει τελειώσει την εγγράφη και παραγώγη του πρώτου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.Παράλληλα τον τελευταίο χρόνο έχει έντονη συναυλιακή δραστηριότητα με εγχώριες και ξένες μπάντες.

facebook.com/nochnoydozorband

youtu.be/4J0Gp0T-qKI

Manos G - Guitar
Lina - Vocals
Revekka - BackingVocals, Synth
Chris "Jo" - Drums
Nick - Bass

  • SHARE
  • TWEET