Mad Sin, The Thriller

Αθήνα @ Gagarin 205

Συγκροτήματα Mad Sin, The Thriller
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gagarin 205
Διεύθυνση Λιοσίων 205
Τηλέφωνο 210-8547600
Τιμή εισιτηρίου 15 / 18 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα & Τεχνόπολη), Syd Records
Διοργανωτής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

MAD SIN

special guests: The Thriller

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 15 ευρώ, ταμείο 18 ευρώ

Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)

Είναι psychobilly; Είναι. Αλλά οι Mad Sin είναι ταυτόχρονα και λίγο punk, λίγο metal και λίγο country, με επιρροές από ταινίες τρόμου και b movies, και φέρνουν το ανατρεπτικό, σαρκαστικό crossover show τους στην Αθήνα την Παρασκευή, 30 Μαρτίου.

Ήταν 1987 όταν ο Koefte De Ville παράτησε το σχολείο και μαζί με δυο ανθρώπους εκ των οποίος έπαιζε κιθάρα σε πανκ μπάντα και ο άλλος είχε ξεκινήσει να μαθαίνει μπάσο μόλις τέσσερις εβδομάδες πριν, έφτιαξαν τους Mad Sin. Με τη βοήθεια φίλων έκλειναν συναυλίες σε “ύποπτα” μαγαζιά του Βερολίνου, που τότε ήταν ακόμα χωρισμένο σε ανατολικό και δυτικό, ενώ κυρίως ήταν μουσικοί του δρόμου που στόχευαν να ζήσουν με χρήματα που τους έδιναν οι τουρίστες.

Η underground σκηνή του rockabilly και psychobilly δεν άργησε να υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες τους Mad Sin και τις φήμες που τους συνόδευαν και μιλούσαν για ανατριχιαστικούς τυμβωρύχους, που είχαν κάνει φυλακή και έπιναν πολύ – αλήθεια ή ψέματα, το βέβαιο ήταν ότι η σκηνική παρουσία του De Ville και των υπόλοιπων ήταν επιεικώς πληθωρική και έφτανε μέχρι αυτοτραυματισμούς με πραγματικό αίμα on stage. Τα live και η αισθητική τους ήταν εμφανώς πηρεασμένα από b movies και ταινίες τρόμου, και, στην αρχή, λίγοι χώροι ρίσκαραν να τους φιλοξενήσουν τόσο λόγω της φήμης τους όσο και γιατί με την μπάντα στη σκηνή τα πράγματα ήταν σίγουρο ότι θα ξεφύγουν γρήγορα. Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις, τα χρόνια πέρασαν και σχεδόν 30 χρόνια μετά το πρώτο άλμπουμ “Chills And Thrills In A Drama of Mad Sins And Mystery” η μπάντα συνεχίζει ακάθεκτη, ως εξαμελές πλέον σχήμα με περισσότερο γυαλισμένο ήχο, ικανό να παρασύρει και λιγότερο μυημένα κοινά τα οποία πλέον τους αντιμετωπίζουν και ως ικανούς μουσικούς – όχι μόνο ως τρεις ανθρώπους που σου εγγυώνται ξαφάντωμα. Τα μεγάλα φεστιβάλ και οcrossover ήχος αντικατέστησαν τις καταλήψεις και τα σκοτεινά μπαρ, η ορμή τους, όμως, και το ξέφρενο κέφι επί σκηνής παραμένουν ως είχαν: ευκαιρία να το επιβεβαιώσετε στο Gagarin, μια από τις πρώτες ανοιξιάτικες βραδιές!

The Thriller

Οι Thriller είναι μια psycho-rockabilly μπάντα από την αθήνα, έχοντας στο ενεργητικό της περιοδίες στην ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. σημαντικά support σε συγρότηματα όπως ( black raven-meteors-hillbilly moon explosion-tall boys και.α).μετρώντας 8 χρόνια ύπαρξης έχουν κυκλοφορήσει 1 lp (ready to go) και 1 45rpm (cadillac) Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από την αγάπη τους για τις ταινίες τρόμου, την κουλτούρα των B-Movies και για την μίξη της μουσικής τους. Δυνατό, χορευτικό rock ‘n roll με νευρόσπαστα ξεσπάσματα, χωρίς να ξεφεύγει από την παράδοση του rockabilly (old school – psycho rockabilly).

  • SHARE
  • TWEET