Steve Vai (Masterclass)

Αθήνα @ Αθηνά Live

Steve Vai (Masterclass) Αθήνα @ Αθηνά Live
Συγκροτήματα Steve Vai (Masterclass)
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Αθηνά Live
Διεύθυνση Λ. Ποσειδώνος 3
Τηλέφωνο 210-4813605
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

SCOTT HENDERSON και STEVE VAI

στο ΑΘΗΝΑ΄Live

Δύο από τους γνωστότερους κιθαρίστες του κόσμου, ο Scott Henderson και ο Steve Vai, επισκέπτονται το ΑΘΗΝΑ΄ Live και το Ωδείο του Γιώργου Φακανά για συναυλίες και σεμινάρια.

Εδώ και πάνω από 10 χρόνια, ο Γιώργος Φακανάς, συνεχίζει να ανεβάζει όλο και πιο ψηλά τον πήχη της Μουσικής Εκπαίδευσης στο Ωδείο του, καθώς και αυτόν της ποιοτικής μουσικής στο συναυλιακό του χώρο το Αθηνά Live.

Έτσι λοιπόν στις 16 και 17 Μαρτίου ’18 θα απολαύσουμε τον Scott Henderson, τον ιδρυτή του θρυλικού group “Tribal Tech”, και κιθαρίστα που έχει παίξει και ηχογραφήσει με τις γνωστότερες μπάντες του κόσμου, όπως η Elektric Band του Chick Corea και οι  Weather Report του Joe Zawinul.

Ο τρόπος που ο Scott Henderson προσεγγίζει το ηλεκτρικό blues είναι προσωπικός και μοναδικός. Παίζει τα blues licks γύρω από το ρυθμό και όχι πάντα πάνω στο ρυθμό…Μία προσέγγιση είναι που κάνει το παίξιμό του τόσο ξεχωριστό.

Τρείς μέρες αργότερα, στις 20 Μαρτίου, ακόμα ένας master της κιθάρας, ο Steve Vai, ανεβαίνει στη σκηνή του Αθηνά Live, μέσα στο Ωδείο Τέχνης Γ. Φακανά.

Ο κιθαρίστας που έχει πουλήσει πάνω από 15.000.000 δίσκους και έχει βραβευτεί με 3 Grammy, θα δώσει ένα μοναδικό τρίωρο Masterclass προς τους τυχερούς που πρόλαβαν να προμηθευτούν το εισιτήριο εισόδου.

Μία μοναδική ευκαιρία στη ζωή όλων των μουσικών και όχι μόνο, να ακούσουν τον Steve Vai  να μιλάει και να αναλύει θέματα που άπτονται  της θεωρίας της μουσικής, διαφόρων τεχνικών της κιθάρας, αλλά και για την τεχνική της ανακάλυψης της μουσικής ταυτότητας, όλων όσων ασχολούνται με τη μουσική.

Δύο ανεπανάληπτα μουσικά γεγονότα στο ΑΘΗΝΑ΄ Live, που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Scott Henderson Trio : Παρασκευή 16 (21.30) και Σάββατο 17 Μαρτίου (22.30) 2018

Steve Vai Masterclass : Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 (19.30)

Πληροφορίες- Κρατήσεις:

ΑΘΗΝΑ΄ Live
Λ. Ποσειδώνος 3 - Παραλία Μοσχάτου - Ν. Φαλήρου
Τηλ. 210 4813605 - 210 4819355
e-mail : arsnova@fakanas.gr
fakanas.gr

  • SHARE
  • TWEET