Penny Dreadful

Αθήνα @ Bad Tooth

Penny Dreadful Αθήνα @ Bad Tooth
Συγκροτήματα Penny Dreadful
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Bad Tooth
Διεύθυνση Κακουργιοδικείου 6
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 

Penny Dreadful live @ Bad Tooth 

Free Entry 

+ After Party

Έχοντας στις αποσκευές τους το ολοκαίνουριο άλμπουμ τους “Pilgrimage”, οι Penny Dreadful προσκαλούν τους φίλους της ανεξάρτητης σκηνής σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις ερημικές εκτάσεις της Αυστραλίας, ακολουθεί τους αχανείς αυτοκινητοδρόμους της Αμερικής, κάνει στάση σε ρημαγμένα αγροκτήματα και σε έρημα δάση στοιχειωμένα από τον Τσαρλς Μάνσον, για να καταλήξει στο Bad Tooth, με φόντο τα μισογκρεμισμένα κτίρια της Αθήνας.

Βρόμικοι ήχοι και άγρια ξεσπάσματα μπλέκονται με λυρικές στιγμές και καταραμένες μελωδίες, με τραγούδια από τα δύο άλμπουμ των Dreadful αλλά και με νέες συνθέσεις.

STAGE FOR THE BRAVES

Bad Tooth

Ένα δόντι "κακό" / σάπιο / χαλασμένο φύτρωσε στο κέντρο της Αθήνας. Σε ένα από τα πιο ανήσυχα και πολυσύχναστα μέρη του Ψυρρή, στην οδό Κακουργιοδικείου δημιουργήθηκε το Bad Tooth. Ένα bar που ανοίγει κάθε μέρα και κλείνει νωρίς το πρωί. Ποτάδικο κανονικό, για μη κανονικά παιδιά και μουσικές.

Punk, Psych Rock, Surf, Post-Punk, New Wave, Dark Wave, EBM, Garage, Rockabilly, και άλλα... Με πολλούς εναλλασσόμενους DJ's, με καλό αλκοόλ και ήχο, με άτακτα live και άλλα δρώμενα, το Bad Tooth ήρθε με σκοπό να προβάλλει σκληρές μουσικές και ήχους, αισθητικές, τρόπο και στάση ζωής που συχνά ονομάζονται "υποκουλτούρες".

Bad Tooth 

Subcultural Bar

Kakourgiodikeiou 6 

  • SHARE
  • TWEET