Exarsis, Demolition Train, Violent Definition, Astrarot

Αθήνα @ AN Club

Exarsis, Demolition Train, Violent Definition, Astrarot Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Exarsis, Demolition Train, Violent Definition, Astrarot
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ

Exarsis

("New War Order''- Release live show)

+ Guests at An club!

Είσοδος: 6 Εuros

Οι πόρτες ανοίγουν 19:00

H συναυλία ξεκινάει στις 19:30

Οι Αθηναίοι thrashers Exarsis λίγο μετά την περιοδεία τους με τους Nile και Terrorizer επιστρέφουν στο An Club για να παρουσιάσουν τον πολυσυζητημένο 4o δίσκο τους "New War Order" σε ένα πρωτόγνωρο για αυτούς set list χορταστικής διάρκειας με υλικό και από τους 4 δίσκους τους...

Μαζί τους οι:

Demolition Train

Οι Demolition Train με το δεύτερο full-length album τους "Bound by Horror, Sealed with Blood" πηγαίνουν τον Rock 'n' Roll σε πιο σκοτεινά μονοπάτια που προκαλούν τρόμο!.

Violent Definition

Οι Violent Definition σχηματίστηκαν στα μέσα του 2008 από τους Nick P. (Guitars) και Nick G. (Drums). Μετά από λίγο καιρό μπήκε στο σχήμα και ο George B. "IronBeast" (Mentally Defiled / Αντίδραση) στα φωνητικά.

Από τότε ξεκινήσαν να συνθέτουν και να προβάρουν μερικά τραγούδια με σκοπό κάποια Lives και την συγγραφή της πρώτης demo κυκλοφορία τους. Το σχήμα ολοκληρώθηκε το 2009, όπου ο Kostas P. (ex-Released Anger) μπήκε στους V.D. στο μπάσσο.

Το 2010 ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρισε το πρώτο demo που περιείχε 2 κομμάτια και έγινε sold-out μέσα σε λίγες μέρες. Επίσης η πρώτη (και τελευταία μέχρι πρότινος) συναυλία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την ίδια χρονιά με το πρώτο Sparks On Fuel Festival, με τον Jim H. (Released Anger) πίσω από τα τύμπανα.

Αργότερα, η μπάντα μπήκε στον πάγο για κάποια χρόνια, αν και οι Nick P. και IronBeast συνέχισαν να δουλέυουν το σχήμα, έχοντας μείνει οι δυό τους μόνο απο το αρχικό line-up. Από το 2013 ξεκινήσαν με αργά αλλά σταθερά βήματα την εγγραφή του πρώτου full length, το οποίο είναι πλέον έτοιμο για κυκλοφορία με τίτλο “Life Sentence” και κινέιται στα ίδια λυσσαλέα μονοπάτια του demo.

Πλέον με το 2018 πρό των πυλών το σχήμα έχει πανίσχυροποιηθεί με τοuς John “Maelstrom” στα τύμπανα (Embrace Of Thorns, Mentally Defiled, Fadom κλπ.) και George “Wolf” στο μπάσσο (Ectoplasma, Vultur), ενώ συγγράφεται και νέο υλικό...

Astrarot

Οι Astrarot ξεκίνησαν να παίζουν μουσική το 2008. Για μία εξαετία το συγκρότημα έκανε συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με βάση την Θεσσαλονίκη. Μέσα σε αυτή την περίοδο κυκλοφόρησαν το demo τους και το πρώτο τους EP. Το 2014 η μπάντα πέρασε μια περίοδο αδράνειας και μετά από ένα χρόνο κυκλοφόρησε το πρώτο της album, “Straight From Nowhere”. Σήμερα οι Astrarot αφοσιώνονται στην προώθηση του καινούργιου τους CD με όνομα “We Can’t Win” και ετοιμάζουν τις κινήσεις τους για το μέλλον....

  • SHARE
  • TWEET