Gadless, Lou Is

Αθήνα @ Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Gadless, Lou Is Αθήνα @ Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Συγκροτήματα Gadless, Lou Is
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου
Διεύθυνση Φιλελλήνων 27
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Άρωμα Πλατείας
Διοργανωτής Genesis Live Productions

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο Gadless θα εμφανιστεί ζωντανά στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Αθήνα (Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα).

Σε αυτήν την πανέμορφη εκκλησία νεογοτθικού ρυθμού και με την υποστήριξη τριών εξαιρετικών μουσικών (Γιώργος Αντρικόπουλος-βιολί, Αντρέας Θεοδοσίου-κιθάρα, Τζίνα Μαρκουλή-πιάνο), ο Gadless θα παρουσιάσει ένα set απόλυτα εναρμονισμένο με την αισθητική και την ατμόσφαιρα αυτού του μοναδικού ναού.

Καλεσμένη του θα είναι η Lou is (aka Λουίζα Σοφιανοπούλου), μία από τις επιβλητικότερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής, η οποία συμμετέχει στο επόμενο single του με την ονομασία “Falling” το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουάριου από την Ammos Music.

Προπώληση στο Άρωμα Πλατείας (25ης Μαρτίου 19, Νέα Σμύρνη) με κόστος 10 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.00 μ.μ

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.30 μμ.

Powered by Genesis LIVE Productions

(genesislive.gr)

About Gadless

Το project με το όνομα «Gadless» είναι η προσωπική δισκογραφία του Κώστα Αντωνιάδη, τραγουδιστή και ιδρυτικού μέλους των GAD.

Ως τώρα έχει κυκλοφορήσει 4 digital singles, ενώ εδώ και έναν χρόνο έχει αρχίσει να παρουσιάζει το υλικό του ζωντανά.

Ο ίδιος αποκαλεί την μουσική του ως «μελαγχολική ποπ δωματίου», θέλοντας να προσδιορίσει λιτά και αυτοσαρκαστικά την νοσταλγικότητα και αμεσότητα των ήχων του.

gadless1977@gmail.com

facebook.com/Gadlessofficial

instagram.com/gadlessofficial

twitter.com/gadlessofficial

About Lou is

Η Lou is κινείται σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών, το οποίο εκτείνεται από την alternative pop/rock μέχρι την jazz και την ethnic. Το πρώτο της ep “Dragons” κυκλοφόρησε το 2015 περιλαμβάνοντας 6 τραγούδια σε δικούς της στίχους και μουσική και με επιρροές από Etta James και Ella Fitzgerald μέχρι Massive Attack και Portishead. 

  • SHARE
  • TWEET