Hume Assine, Foam

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Hume Assine, Foam Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Hume Assine, Foam
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Athens Dream Pop Showcase

w/ Hume Assine & Foam Live

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 21:00

Είσοδος: 5 ευρώ

Σε μία Αθήνα που δεν σταματά να ονειρεύεται, το Athens Dreams Pop είναι ένα showcase για καλλιτέχνες της εγχώριας indie/dream pop σκηνής. Μιας σκηνής που τα τελευταία χρόνια συνεχώς μεγαλώνει, μιας σκηνής που σιγοβράζει. Στην πρώτη έκδοση του Athens Dreams Pop, το stage του six d.o.g.s θα φιλοξενήσει το τρίο του Hume Assine και τους FOAM.

HUME ASSINE

Φυσικά όργανα όπως πιάνο, βιολιά και κόντρα μπάσο, μαζί με synths, φωνές και samples είναι τα συστατικά της μουσικής του Hume Assine. To project με ονοματεπώνυμο που σπάνια το προφέρεις σωστά (δηλαδή Χιουμ Ασίν) τα τελευταία χρόνια μετρά 4 ψηφιακά singles και Eps, καθώς και το album "Till Now", που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε περιορισμένα αντίτυπα και ιδιαίτερη χειροποίητη συσκευασία.

Tο "Till Now" ξεκινάει με την εκδοχή του Hume Assine στο “Stars” του Monsieur Minimal και συνεχίζει με κομμάτια από τα ψηφιακά EPs που έχει κυκλοφορήσει έως τώρα. Περιλαμβάνει τα "House of the rising sun" και "If you want this love" που ίσως να τα έχεις πετύχει κάπου στα FM (και όχι μόνο) ενώ ξεχωρίζει το “Foreign Lands” με το χαρακτηριστικό σουρεαλιστικό video του ιπτάμενου ξύλινου αυτοκινήτου. 

Πλέον, μετά από πολύ καιρό εγκλεισμού στους 4 τοίχους ενός studio, ήρθε η ώρα για βραδινές περιπλανήσεις του Hume Assine στις live σκηνές της πόλης. Στο six d.o.g.s, παρέα με τον Αλέξιο Αντωνόπουλο και τη Δωρίδα Χιώτη, θα παρουσιάσουν υλικό από το “Till Now”, ανατρεπτικές διασκευές αλλά και νέο υλικό

Οfficial Site
Till Now album
Facebook
Instagram

FOAM

Οι Foam είναι ένα pop electronic duo που συνδυάζει επιρροές από την indie, electronic, downtempo και dream pop μουσική. Δημιουργήθηκαν το χειμώνα του 2016 στην Αθήνα. Τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Colourblind”, σε ηλεκτρονική και φυσική μορφή. Λίγο αργότερα, επανακυκλοφόρησαν ολόκληρο το ΕΡ στη remixed version των τραγουδιών από τους RSN, Aonian, Dimitris Dermanis και τον Alkis Diam.

Αυτή την περιόδο ολοκληρώνουν τις ηχογραφήσεις του full length album τους.

Facebook page
Email: foambandathens@gmail.com
Bandcamp

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET