Duoyu, Bag Of Nails

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Duoyu, Bag Of Nails Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Duoyu, Bag Of Nails
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Duoyu + Bag of Nails Live

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 21:00

Είσοδος 5 Ευρώ

Οι Duoyu σχηματίστηκαν το 2010 στην Αθήνα μέσα από τυχαίες συναντήσεις σε χώρους μαζικής πνευματικής διαστρέβλωσης, κάτω από συνθήκες αμφισβητήσιμης νηφαλιότητας. Χαρακτηριστικά στοιχεία της μουσικής τους είναι τα ηχοτοπία της τρομπέτας, το διακοπτόμενο groove, οι κοφτές κιθάρες και τα παρανοϊκά μελωδικά φωνητικά, ενώ το τρομπόνι με τα επιβλητικά περάσματά του ολοκληρώνει το στιβαρό κράμα του πολυμορφικού ήχου. Μετά την κυκλοφορία του single “Arrows”, τo πρώτο τους album, “Atomic Clock” κυκλοφόρησε το 2014 ανεξάρτητα και ακολούθησαν εκτεταμένα σουαρέ ζωντανών εμφανίσεων.

Μετά από αλλαγές στη σύνθεση ολοκληρώθηκε η δεύτερη -ομότιτλη- δουλειά τους, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει διαδικτυακά στις 22 Φεβρουαρίου, δύο μέρες πριν από την προγραμματισμένη συναυλία τους στο six d.o.g.s. Τον Απρίλιο θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του album σε 300 αριθμημένα βινύλια.

Οι Bag of Nails είναι μια ψυχεδελική μπλουζ ροκ μπάντα με έδρα την Αθήνα. Πρόκειται για ένα δυναμικό τρίο με αδυναμία στον αυτοσχεδιαστικό χαρακτήρα του ροκ των 60's και 70's και του μπλουζ. Με φρέσκες ιδέες, συνθέσεις και δυνατό ήχο, οι Bag of Nails ξεκίνησαν την πορεία τους το ’14, ηχογράφησαν το πρώτο τους demo το ’15 και πραγματοποίησαν μια σειρά από live εμφανίσεις με highlights τη συμμετοχή τους στο B-Fest (2016 και 2017), το Hard as a Rock (vol. 1,2,3) και το Υπόγειο στη Θεσσαλονίκη. Το 2017 πραγματοποίησαν ένα live session στο στούντιο της ΕΡΤ για την εκπομπή «Ροκ Συναναστροφές» το. Αυτή την περίοδο ετοιμάζονται να ηχογραφήσουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET