Beyond Perception, The Curf, Moral Corruption

Αθήνα @ AN Club

Beyond Perception, The Curf, Moral Corruption Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Beyond Perception, The Curf, Moral Corruption
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Pandora's Box Booking, Ikaros Records - Family and Friends

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η Pandora's Box Booking & η Ikaros Records - Family and Friends ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα release live σταθμό στην πόλη της Αθήνας στο φιλόξενο An Club.

Οι sludge-groovers BEYOND PERCEPTION με αφορμή την κυκλοφορία του 4ου album τους "Vital Ground" (15/12/2018 vinyl-cd by Ikaros records,digital- self release) χτυπούν ξανά στην πόλη τους σε ένα release live που θα μείνει σε όλους αξέχαστο, το πρώτο της Ελληνικής τους περιοδείας.

Μαζί τους οι μοναδικοί The Curf & Moral Corruption

An Club

DOORS: 20:00 - SHOW: 21:00 - DAMAGE 6 e

Bio:

Οι BEYOND PERCEPTION δημιουργήθηκαν το 2004, αρχικά ανήκοντας στον χώρο του progressive metal. Μετά την κυκλοφορία της πρώτης ηχογράφησης του συγκροτήματος με την μορφή ενός demo, η μπάντα άλλαξε μουσική κατεύθυνση περνώντας στον χώρο του Sludge stoner metal με περάσματα και στον ήχο του Hardcore. 

Η πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος ήρθε το 2008 με τον τίτλο “The Final Descend”.

Ακολούθησε η υπογραφή συμβολαίου με την Casket Music Corpo Records UK και η εκτεταμένη συμμετοχή της μπάντας σε συναυλίες μαζί με μεγάλα εγχώρια και ξένα συγκροτήματα.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 οι BEYOND PERCEPTION κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους με τον γενικό τίτλο “Blood and Whiskey” μέσο της ανεξάρτητης αμερικανικής δισκογραφικής DSN Music.

Το πρώτο video clip στο κομμάτι “Hydra”, όπως και ένα tour του συγκροτήματος στην Ελλάδα, Αγγλία και Ιρλανδία ήρθαν αμέσως μετά. 

Τον Απρίλιο του 2014 οι BEYOND PERCEPTION υπέγραψαν με την Turkey Vulture / Bungalo Records Universal Music Group Distribution, κυκλοφορώντας τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο “Anthem For The Wasted” , πυροδοτώντας ένα νέο κύκλο ζωντανών εμφανίσεων.

Οι BEYOND PERCEPTION έχουν μοιραστεί την σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Nightstalker, Rotting Christ Suicidal Angels, Spiritual Beggars, Annihilator, Goran Bregovic, Ava Inferni και πολλά άλλα. Έχουν λάβει μέρος σε δυο αφιερώματα του ελληνικού Metal Hammer διασκευάζοντας Metallica στο “Wherever I May Roam” και Pantera στο “Mouth For War”.
Τον Σεπτέμβριο του 2016 οι BEYOND PERCEPTION ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τέταρτου δίσκου τους οι οποίες διήρκησαν πάνω από ένα χρόνο, με γενικό τίτλο “Vital Ground”.

Τον Απρίλιο του 2017 το συγκρότημα υπέγραψε νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Ikaros Records. Το album κυκλοφορεί παγκόσμια από τις 15/12/2017 σε Βινύλιο cd και digital μορφή.

Οι Beyond Perception είναι: 

Μάκης / Φωνητικά 
Κώστας / Κιθάρα 
Πάνος / Μπάσο 
Τόλης / Τύμπανα 

facebook.com/beyondperceptionofficial

youtube.com/channel/UCJ2uPMAhjMVFLyT2b2EzNRg

facebook.com/pandorasboxbookingeu

facebook.com/Ikarosrecord/

Beyond Perception "Leaf Of Vertigo" (HD Official Music Video)

The Curf:

Οι The Curf κινούνται στα πλαίσια του Stoner Rock, με ιδιαίτερη προτίμηση προς Psychedelic και Doom καταστάσεις.

Ξεκινώντας το 2007 οι The Curf εμφανίζονται στους καθιερωμένους Αθηναϊκούς συναυλιακούς χώρους και όχι μόνο. Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου μετεγκαταστάθηκαν στο Βέλγιο, το οποίο ήταν παράλληλα και το γεωγραφικό τους κέντρο για συναυλίες που έγιναν σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, η Γαλλία και φυσικά το Βέλγιο. Το καλοκαίρι του 2009 οι The Curf ύστερα από σκαμπανεβάσματα της τύχης βρέθηκαν αντιμέτωποι με το ψυγείο, και πάγωσαν.

Ο πυρήνας όμως των The Curf δεν σταμάτησε ποτέ να καίει, να φτύνει αργόσυρτη λάβα και να βροντάει σαν πυροκλαστικό μάγμα στα έγκατα της Γης... Το καλοκαίρι του 2014 οι The Curf διέλυσαν τα ψυχρά τους δεσμά και με την ανανεωμένη τους σύνθεση βρέθηκαν για άλλη μια φορά στην συναυλιακή πραγματικότητα της Αθήνας, προσφέροντας γενναιόδωρα λάσπη και λαίλαπα.

Στις αρχές του 2016 οι The Curf κυκλοφορούν το EP τους 'Royal Water' και συνεχίζουν να ρίχνουν πράμα βαρύ και διάπυρο.

Τον Ιούνιο του 2017 το μουσικό χωνευτήρι των The Curf ξερνάει το νέο LP τους με τίτλο 'Death and Love'. Οι The Curf εδώ μας δείχνουν πώς μπορείς να εξελιχθείς χωρίς να ξεχάσεις από πού ξεκίνησες. Χαρακτηριστικό τους συνεχίζει να είναι το γνωστό 'πράμα βαρύ, πράμα καλό', τα ασήκωτα riffs και οι ατελείωτες και αλελούειες γκρούβες.

facebook.com/pg/theCurf/
youtube.com/channel/UCIWWmCQJVMWUV03SCbb11cQ

Moral Corruption:

Oι Moral Corruption φτιάχτηκαν περίπου το 2011 στο Αγρίνιο απο τον Μίνωα Μπαμπάτσικο ,τον κιθαρίστα της μπάντας και στη συνέχεια τον Θανάση Ξηρό , τον μπασίστα. 

Για να υλοποιηθεί το τρέχων line-up , πέρασαν αρκετά άτομα απο την μπάντα, με σημαντικότερο τον πρώην frontman της ,Κώστα Οικονόμου, ο οποίος δυστυχώς , λόγω προβλήματος υγείας δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει τα βήματα της μπάντας. Την θέση του ήρθε να αναπληρώσει το φθινόπωρο του 17 και με το παραπάνω ο Ηλίας Ζούνης.

Οπότε τους Moral Corruption τώρα αποτελούν οι, Μίνωας Μπαμπάτσικος στην κιθάρα, ο Άγγελος Σαμαράς στα drums , ο Θανάσης Ξηρός στο μπάσο και ο Ηλίας Ζούνης στα φωνητικά.

Η μπάντα μετρά αρεκετές ζωντανές εμφανίσεις κυρίως σε Αγρίνιο και Αθήνα, με μεγαλύτερη την συμμετοχή τους στο Schoolwave Festival το 2014, στην πλατεία νερού στο Φάληρο. 

Ο ήχος του συγκροτήματος ειναι μια μίξη απο deathcore, metalcore, groove και progressive ακούσματα οπότε δεν θα μπορούσε κανείς να τους χαρακτηρίσει με κάποια συγκεκριμένη «ταμπέλα».

Μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP, με τίτλο DIVIDED το οποίο αποτελείται απο 5 κομμάτια συμπεριλαμβανομένου του Ιntro. Υπάρχει διαθέσιμο σε digital μορφή , σε πλατφόρμες όπως το YouTube, τo SoundCloud και το BandCamp. Συνολικά, το υλικό τους φθάνει στα 10 κομμάτια και δουλεύουν για περισσότερα!

moralcorruptionband.bandcamp.com/releases
facebook.com/moralcorruptionband
soundcloud.com/moralcorruption

  • SHARE
  • TWEET