Jaguar Bombs

Αθήνα @ Gazarte

Jaguar Bombs Αθήνα @ Gazarte
Συγκροτήματα Jaguar Bombs
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gazarte
Διεύθυνση Βουταδων 32, Γκάζι
Τηλέφωνο 210 3460347
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Και φέτος τις απόκριες δίνουμε ραντεβού στο gazarte για τα πιο αξεπέραστα μασκέ party!

Τα party που έχουν γίνει ​"θεσμός​" μας προκαλεί να ξεδιπλώσουμε όλα τα ταλέντα μας με χαρούμενη διάθεση χωρίς αναστολές!

Είσαι fit τύπος? Tότε σίγουρα γνωρίζεις την Jane Fonda... Όχι?  Σε κάθε περίπτωση προλαβαίνεις να κάνεις προθέρμανση ως το Σάββατο 17/2 για να σε θαυμάσουμε για τη δεξιοτεχνία με την οποία θα "γυμνάσεις" το κορμί σου είτε με κλασικές κινήσεις γυμναστικής είτε χορεύοντας. Oι The Swingin' Cats αναλαμβάνουν τα ηνία της διασκέδασης. Μια εμπειρία για σώμα και πνεύμα με ξέφρενες swing και rock n' roll μελωδίες, τραγούδια σε retro ατμόσφαιρα και outlook που επιτάσσει χρωματιστά κολάν, σπορ φανελάκια και αθλητικά παππούτσια που θα διευκολύνουν όλες τις φιγούρες σας! Ένα χορευτικό πρόγραμμα με πολλά push ups, καθίσματα διατάσεις και σχοινάκι με μουσική που θα μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές, με κέφι και ενέργεια που θα σας κάνει να περάσετε αξέχαστα.

Σου αρέσει να φοράς τα απολύτως απαραίτητα? Λατρεύεις τη φύση?  Η αγαπημένη σου ταινία είναι ο Ταρζάν? Εάν σε όλα αυτά η απάντηση είναι ναι τότε το gazarte την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου είναι ο απόλυτος προορισμός για εσένα. Οι Jaguar Bombs welcome you to the jungle και υπόσχονται να... δονήσουν το κορμί μας με τις μουσικές τους.  Άφησε το μαλλί σου να οργιάσει, φόρεσε κάτι δερμάτινο, κάτι λεοπάρ ή έστω ένα φύλλο συκής και έλα για ένα πρωτόγονο party!

Και τις δύο βραδιές η μουσική συνεχίζεται μέχρι το πρωί με τους DJ's στα decks να μας απογειώνουν!

Και όλα αυτά με δωρεάν είσοδο!

Για ακόμη μία χρονιά οι μάσκες... πέφτουν στο gazarte! Θα το τολμήσεις?

INFO

GAZARTE CARNIVAL PARTY

17/2 THE SWINGIN' CATS + DJ's
Dress Code: Gymnastics in the 90’s

18/2 THE JAGUAR BOMBS + DJ's
Dress Code: Welcome to the jungle

FREE ENTRANCE

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
210 3460347

More info: gazarte.gr
Follow us: 
facebook.com/Gazarte
twitter.com/gazarte

  • SHARE
  • TWEET