Rollin' Dice, Narcosis, Honeybadger

Αθήνα @ AN Club

Rollin' Dice, Narcosis, Honeybadger Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Rollin' Dice, Narcosis, Honeybadger
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Έπειτα από την κυκλοφορία του debut album τους, "Way to the Sun", με το ελληνικό Metal Hammer τον Νοέμβριο του 2017, οι Rollin' Dice επιστρέφουν στο An Club παρέα με τους Narcosis και τους Honeybadger για ένα εκρηκτικό και γεμάτο heavy rock live.

Doors open at: 21:00 - Entrance: 6 euros

facebook.com/events/166021780675846

Rollin' Dice

Οι Rollin' Dice σχηματίστηκαν το 2011 ως ένα blues rock σχήμα καθοδηγούμενο από την αισθητική των 70's και των σπουδαίων συγκροτημάτων της περιόδου εκείνης. 

Μετρώντας 6 χρόνια στο ενεργητικό τους και πολλές εμφανίσεις τόσο σε venues της Αθήνας, όσο και της επαρχίας και έπειτα από πολλές αλλαγές στον ηχητικό προσανατολισμό του σχήματος αλλά και τη σύνθεση αυτού, τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφορούν με το ελληνικό Metal Hammer το full length debut album τους, "Way to the Sun".

Narcosis

Οι Narcosis ξεκίνησαν την πορεία τους το 1998, αλλά πρακτικά εμφανίστηκαν στο προσκήνιο ως ένα ανερχόμενο act το 2015, με αφορμή την κυκλοφορία του ντεμπούτο full length album τους, με τίτλο "Road to Infinity", το οποίο αποτέλεσε ένα δείγμα υποδειγματικού songwriting αναδεικνύοντας περισσότερο από ποτέ το ταλέντο του σχήματος σε αυτό.

Βαθιά επηρεασμένοι από τα ένδοξα 90's όπως και από το σύγχρονο alternative / heavy rock κίνημα, το Road to Infinity" ηχεί φρέσκο και επίκαιρο, χάρη στη κολασμένη γκρούβα του, τις αξιομνημόνευτες μελωδίες και τον έντονο rock'n'roll χαρακτήρα του. Το grunge punk βάρος των Nirvana συναντά τις minimal rock γκρούβες των Queens of the Stone Age, και παίρνει ζωντάνια από το heavy / stoner rock attitude εμβληματικών σχημάτων όπως οι Kyuss, Fu Manchu και Nebula, ή ακόμη και από την ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα των Monster Magnet. Το "Road to Infinity" είναι γεμάτο ξεχωριστές τραγουδιστικές μελωδίες, οι οποίες αποδίδονται με την χαρακτηριστική έκφραση του τραγουδιστή / μπροστάρη του σχήματος Μάριου-Κώστα Παππά, ο οποίος σε περιπτώσεις θυμίζει έντονα τον Kurt Cobain, διατηρώντας όμως πάντα το προσωπικό τραγουδιστικό του στυλ, που είναι άλλωστε και το στοιχείο που κάνει τους Narcosis να ηχούν ξεχωριστοί και ιδιαίτερα ενδιαφέροντες.

Έχοντας κερδίσει τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό "Battle of the Bands" Αθήνας το 2015 και έχοντας εμφανιστεί ζωντανά στο πλευρό των Αμερικανών Barb Wire Dolls αλλά και σημαντικών εγχώριων σχημάτων, όπως οι Nightstalker, Void Droid, Hedvika, Fuel Eater κλπ, στα πλαίσια της μικρής ελληνικής περιοδείας τους για το 2016, οι Narcosis αποτελούν ένα σφιχτοδεμένο live act, υψηλής ενέργειας, που αξίζει της προσοχής όλων των οπαδών του εναλλακτικού και heavy rock χώρου.

Honeybadger

Οι Honeybadger πρωτοβρέθηκαν μαζί το Νοέμβρη του 2014. Άλλοι γνωστοί και άλλοι φίλοι μουσικά και κοινωνικά, μπήκαν τζαμάροντας στο studio κουβαλώντας μαζί τους τις παιδικές τους ασθένειες. Το grunge του Seattle, το stoner, τα 70’s, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, το σύγχρονο indie και το garage. Εκεί γεννήθηκε το δικό τους κράμα που έντυσαν με στίχο βγαλμένο από την αρρώστια της ρουτίνας, την ανάποδη ψυχολογία της ζωής, την ανυπακοή. Η απάντηση είναι μία. Rock n roll!

  • SHARE
  • TWEET