Mitzelos Power Trio, Εύη Μπουραντώνη

Αθήνα @ Level 69

Mitzelos Power Trio, Εύη Μπουραντώνη Αθήνα @ Level 69
Συγκροτήματα Mitzelos Power Trio, Εύη Μπουραντώνη
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Level 69
Διεύθυνση Σολωμού 69
Τηλέφωνο 210-4826969
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

MITZELOS POWER TRIO feat. EVI

Από τους Τερμίτες στους Led Zeppelin και από τον Lenny Kravitz στον Μάρκο Βαμβακάρη

Από την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο LEVEL69 LIVE STAGE

Συνεχίζοντας με ορμή και εκρηκτική διάθεση τις ζωντανές εμφανίσεις του και για τον φετινό χειμώνα ο Αντώνης Μιτζέλος παρουσιάζει την νέα ηλεκτρική, ακραία rock παράσταση της Κιθαρωδίας του: Mitzelos Power Trio και μαζί του η εκρηκτική Ελληνοαλγερινή ερμηνεύτρια, Εύη Μπουραντώνη.  

Για 6 προγραμματισμένες παραστάσεις, θα ροκάρουν και θα διασκευάσουν με groova και ενέργεια κομμάτια από το Ελληνικό και ξένο rock ρεπερτόριο.  Επιλέγουν αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει ο Αντώνης Μιτζέλος, με στίχο πολιτικό, ενίοτε και ερωτικό, πάντα με ένταση, που έχουν γεμίσει στάδια και έχουν συγκινήσει χιλιάδες fans. Ψυχή Βαθιά, Βασίλισσα της Σιωπής,  Φύλακας Άγγελος, Πόσο σε Θέλω, Κόψε και Μοίρασε στα Δυο, Δεν Λέει η Καρδιά να Μάθει,  θα τα ακούσουμε με γκάζια και ψυχή και βεβαίως συμμετέχοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, όπως συνηθίζεται στις παραστάσεις του Αντώνη Μιτζέλου και της Κιθαρωδίας.  Η Εύη Μπουραντώνη θα ερμηνεύσει κομμάτια από το ξένο rock ρεπερτόριο καθώς και τραγούδια που έχει γράψει ο Αντώνης Μιτζέλος για την Ελεονόρα Ζουγανέλη, Ελένη Βιτάλη,  Άλκηστις Πρωτοψάλτη κ.α.  Η εκρηκτική ερμηνεύτρια έχει συμμετάσχει σε διάφορες cover bands και την κέρδισε η αγάπη της για την alternative metal σκηνή, ως τραγουδίστρια των UNSIN.

Το Mitzelos Power Trio αποτελούν οι:

Αντώνης Μιτζέλος: Τραγούδι & κιθάρα
Γιώργος Πανταζής: Πιάνο & τραγούδι
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος: Τύμπανα

Οι παραστάσεις στο Club Level69 Live Stage (Μοσχάτο) ξεκινάνε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και θα συνεχίσουν για κάθε δεύτερη Κυριακή έως και τις 30 Δεκεμβρίου.

Ημερομηνίες παραστάσεων: Κυριακές 21/10 – 4/11 – 18/11 – 2/12 – 16/12 και 30 /12

Ώρα έναρξης: 10:00

Τιμή εισόδου: +7 ευρώ στην τιμή του πρώτου ποτού

Τηλέφωνα κρατήσεων:   210 482 6969 & 697 717 6140   

Level 69 live stage
Σολωμού 69, 18345 Μοσχάτο   

mitzelosadonis.com
facebook.com/ΑΝΤΩΝΗΣ-ΜΙΤΖΕΛΟΣADONIS-MITZELOS

Ο Αντώνης Μιτζέλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του με αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες και κιθαρίστας με διεθνή δράση και αποδοχή. Τα τραγούδια του λίγο πολύ όλοι τα έχουμε σιγοτραγουδήσει και τα τελευταία χρόνια τα ερμηνεύει ο ίδιος  στις συναυλίες του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, κτίζοντας ένα μοναδικό προσωπικό ερμηνευτικό προφίλ. Ως ιδρυτικό μέλος της θρυλικής rock μπάντας Τερμίτες χαρακτήρισε τον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο της χώρας με τα  τραγούδια και τα χέρια του για πολλά χρόνια. 

  • SHARE
  • TWEET