LogOut, Nalyssa Green, Δεσποινίς Τρίχρωμη

Αθήνα @ Bios

Συγκροτήματα LogOut, Nalyssa Green, Δεσποινίς Τρίχρωμη
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Bios
Διεύθυνση Πειραιώς 84
Τηλέφωνο 210-3425335
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

LogOut, Nalyssa Green & Δεσποινίς Τρίχρωμη (live)

Καθε χρόνο γύρω στην πρωτοχρονιά η Ναλύσσα Γκρην, η Δεσποινίς Τρίχρωμη και ο Λογκάουτ νιώθουν μια ξαφνική περίεργη ανάγκη για ένα ανάμεικτο κοινό λάιβ, όπου παίζουν εναλλάξ κομμάτια τους, κάποιες φορές ακόμα και συνδυαζόμενοι επί της σκηνής. Και φέτος λοιπόν θα βρεθούν στο Bios, στις 29 Δεκεμβρίου για να παίξουν κομμάτια από τα πρόσφατα άλμπουμ τους ή/και από τα επερχόμενα άλμπουμ τους.

Η Ναλυσσα Γκρην πρόσφατα κυκλοφόρησε τον τρίτο δίσκο της, τον πρώτο ελληνόφωνο, με τίτλο Μπλουμ. Ο δίσκος γνώρισε πολλή αγάπη από τους ακροατές του και τώρα ελεύθερος εκεί έξω συνεχίζει το ταξίδι του συντροφεύοντας αυτούς που γνώρισε και συναντώντας καινούριους συντρόφους. Το Μπλουμ κυκλοφορεί σε βινύλιο και cd από την Inner Ear, καθώς και σε 3D printed usb digital album.

Η Δεσποινίς Τρίχρωμη θα πατήσει και φέτος προ-προ-προ-πρωτοχρονιάτικα πλήκτρα κ θα τραγουδήσει με τους φίλους της παλιά κ τωρινά τραγούδια της.

Ο Λογκάουτ ετοιμάζεται πυρετωδώς να κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ του που θα ονομάζεται Ν91° και θα λέει την ιστορία ενός ναυαγού και ενός ταξιδιού πέρα από τις 90 βόρειες παράλληλους του χάρτη. Έχει πρόσφατα κυκλοφορήσει τα πρώτα σινγκλ μέσα από το δίσκο, τα οποία έχουν συνδυαστεί και με συγχρονισμένα βίντεο. Στο λάιβ θα παίξει κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο καθώς και κάποια από τα ακόμα ακυκλοφόρητα κομμάτια με ελληνικό στίχο που συνήθως διανθίζουν τα αθηναικά λάιβ του.

Bios. Πειραιώς 84

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 5 ευρώ

  • SHARE
  • TWEET