Nightstalker, Planet Of Zeus, Full House Brew Crew

Αθήνα @ Piraeus Academy

Nightstalker, Planet Of Zeus, Full House Brew Crew Αθήνα @ Piraeus Academy
Συγκροτήματα Nightstalker, Planet Of Zeus, Full House Brew Crew
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Piraeus Academy
Διεύθυνση Πειραιώς 117
Τηλέφωνο 210-3626540
Τιμή εισιτηρίου 10 / 13 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης Ticket House, Top Man, Uncle Chronis, Metal Era, No Remorse Records, Metal Hammer
Διοργανωτής

METAL HAMMER

HIGH VOLTAGE CELEBRATION

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ PIRAEUS 117 ACADEMY

NIGHTSTALKER
PLANET OF ZEUS
FULL HOUSE BREW CREW

Nightstalker και Planet of Zeus.

Για πρώτη φορά σε μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα!

Ένα χρόνο μετά το περσινό sold out HIGH VOLTAGE CELEBRATION, τα μεγαλύτερα heavy rock συγκροτήματα της χώρας ενώνονται για μια συναυλία – γιορτή που θα γράψει ιστορία. 

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με μεγάλες κιθάρες, τεράστια watt, ατελείωτο groove, ένταση στο φουλ, children of the sun, ΔιαΠλανητικά ταξίδια με εξωγήινη ενέργεια, τραγουδάρες και μουσικές που ηλεκτρίζουν το σώμα και το πνεύμα μας.

Αυτή τη Γιορτή δεν τη χάνεις με τίποτα! 

NIGHTSTALKER

Οι Nightstalker είναι αναμφίβολα το συγκρότημα που ανέθρεψε στην Ελλάδα έναν ολόκληρο ήχο, το heavy rock. Οι dead rock commandos είναι μία από τις διαχρονικές αξίες της ελληνικής σκηνής, ανεξαρτήτως ήχου και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα live τους έχουν μεγαλώσει δύο και τρεις γενιές οπαδών που συμμετέχουν με τεράστια όρεξη στη διονυσιακή διάθεση του συγκροτήματος. Ο Argy, o Αντρέας, ο Τόλης και ο Ντίνος αποτελούν την τετράδα-μπαρούτι που έχει μείνει για πάντα πιστή στα ιδεώδη του αδιαπραγμάτευτου Rock n Roll. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι όλος ο πάταγος που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο του stoner και του heavy rock οφείλεται στο όραμα και την διαδρομή τους.

PLANET OF ZEUS

Οι Planet of Zeus είναι ένα συγκρότημα το οποίο δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, έχοντας επηρεάσει την ελληνική hard rock σκηνή και όχι μόνο. Γνωστοί για τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις, οι Planet of Zeus, δηλαδή οι  Μπάμπης Παπανικολάου (φωνητικά/κιθάρα), Στέλιος Προβής (κιθάρα), Γιάννης Βράζος (μπάσο) και Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (ντραμς), είναι μαζί από το 2000. Με 4 καταπληκτικά studio albums και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις, έχουν κερδίσει το κοινό εντός και εκτός συνόρων. Ωμοί, ειλικρινείς και συνεχώς εξελισσόμενοι, μόλις μας παρέδωσαν ένα τρομερό διπλό live album – φωτιά και παράλληλα βρίσκονται στο στούντιο ετοιμάζοντας το νέο τους δίσκο.

FULL HOUSE BREW CREW

Οι Full House Brew Crew είναι το προσωπικό συγκρότημα του μπασίστα των Rotting Christ, Βαγγέλη Καρζή. Η μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως groove metal, με αναφορές σε συγκροτήματα όπως οι Pantera, Black Label Society, Metallica και Godsmack. Το νέο τους album μόλις κυκλοφόρησε, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου και τη διάθεση της μπάντας για δυνατές live εμφανίσεις. Ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει η μεγάλη Γιορτή της βραδιάς.

Powered by Top Man, Uncle Chronis, Αλχημιστής

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Α φάση προπώλησης: 10 €
Β φάση προπώλησης και ταμείο: 13 €

Προπώληση

Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα)
Top Man (Ηφαίστου 2, Μοναστηράκι)
Uncle Chronis (Φανερωμένης 7, Χολαργός)
Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα)
No Remorse Records (Γαμβέτα 4, Αθήνα)
Metal Hammer (Αρτέμιδος 31, Μοσχάτο)

Η ηλεκτρονική προπώληση θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210-9429190, sales@hammer.gr

FB event

  • SHARE
  • TWEET