The Road Miles, The Steams

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

The Road Miles, The Steams Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα The Road Miles, The Steams
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

The Road Miles + The Steams Live

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 21:00

Είσοδος 7 ευρώ

Οι The Road Miles, σε μια από τις ελάχιστες πια επιλεκτικές τους εμφανίσεις, και οι The Steams, στο τέλος της ελληνικής περιοδείας τους, ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s την Κυριακή 23 Δεκέμβρη για ένα double bill γεμάτο psych, heavy, dark blues και rock ‘n’ roll.

The Steams

Το 2018 έχει εξελιχθεί σε μια πολύ εύφορη χρονιά για τους psych rockers “The Steams”. Το ντεμπούτο album τους “Wild Ferment” κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, εξαντλήθηκε και πλέον
επανακυκλοφορεί σε λευκό βινύλιο. Το καλοκαίρι τους βρήκε στα φεστιβάλ Saristra, Ziria και Vrisi Tirnavou, ακολούθησε ο Σεπτέμβρης με μια διθυραμβική εμφάνιση στο six d.o.g.s καθώς και ένα support στο πλευρό των Lumerians στο Gagarin 205, το οποίο έλαβε τις θερμότερες κριτικές. Το Νοέμβριο η μπάντα ξεκίνησε το πρώτο εγχώριο tour της ξεκινώντας από τον βορρά και καταλήγοντας στο Westside Festival της Πάτρας.

The Road Miles

Με τις επιρροές της ηχητικής τους παλέτας να ποικίλουν από τους Nick Cave and the Bad Seeds, PJ Harvey και Neil Young μέχρι τους The Black Angels, B.R.M.C, ακόμη και τους -κατά πολύ βαρύτερους- Black Sabbath και πλέον εφοδιασμένοι με σπουδαίες συναυλιακές εμπειρίες, όπως οι εμφανίσεις με τους Underground Youth σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, το θρυλικό sold out με τους Villagers of Ioannina City στο Gazi Music Hall και εκείνη η απαστράπτουσα εμφάνισή τους στο Defcon Festival στην Αθήνα, οι The Road Miles έχουν αγαπηθεί όσο λίγοι και έχουν τα δικά τους διαπιστευτήρια και παράσημα. Aπό ηλεκτρισμένα blues σε νοσταλγική Americana και από heavy psych εκρήξεις σε μονολιθικές αφηγήσεις, η μπάντα αποθανατίζει τέλεια την αίσθηση του να ανεμοδέρνεσαι σε απέραντες ερημιές, εν μέσω μιας ψυχεδελικής μανιέρας φαντασίας και θανάτου.

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET