Νικόλας Σκορδάς, George Haslam, Μέμος Μουστάκας

Αθήνα @ Beton 7

Νικόλας Σκορδάς, George Haslam, Μέμος Μουστάκας Αθήνα @ Beton 7
Συγκροτήματα Νικόλας Σκορδάς, George Haslam, Μέμος Μουστάκας
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Beton 7
Διεύθυνση Πύδνας 7, Βοτανικός
Τηλέφωνο 210-7512625
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Νικόλας Σκορδάς -  George Haslam

Μέμος Μουστάκας

Ημερομηνία: 16 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα Έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10€ & 5€ (φοιτητές/άνεργοι)

Με αφορμή την ηχογράφηση ενός νέου δίσκου σαν ντουέτο μαζί με τον Νικόλα Σκορδα.  Ο George Haslam θα βρίσκεται στην Αθήνα για κάποιες περιορισμένες εμφανίσεις.

Η δημιουργία του Ντουέτου Πνευστών( tarogato - soprano sax) έχει σαν σκοπό την μουσική εξερεύνηση δια μέσου του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού, εκεί όπου τα χρώματα της μουσικής ενώνονται με τα χρώματα της καρδιάς και του πνεύματος!

Baritone Saxophone - Tarogato - Zither για τον George Haslam και Τarogato - Soprano - Τenor Saxophone για τον Νικόλα Σκορδά.

Το  Ντουέτο θα παρουσιάσει τις συνθέσεις του στην πόλη μας, διευρύνοντας τα όρια της avant-garde μουσικής σκηνής. Ενδεικτικά ονοματα μουσικών της jazz όπου έχει συνεργαστεί Mal Waldron, Steve Lacy, Borah Bergman, Charlie Mariano, Bobby Carcasses, Evan Parker, Lol Coxhill, Paul Rutherford, Elton Dean, Joachim Kuhn, Howard Riley, Laszlo Gardony, Arturo Sandoval etc το ντουέτο θα φιλοξενήσει το φίλο και εξαιρετικό μουσικό Μέμο Μουστάκα για να συμπράξει με στο πιάνο του στο δεύτερο μέρος της συναυλίας.

  • SHARE
  • TWEET