Μιράντα Βερούλη

Αθήνα @ Half Note

Συγκροτήματα Μιράντα Βερούλη
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Half Note
Διεύθυνση Τριβωνιανού 17, Μετς
Τηλέφωνο 210 9213310
Τιμή εισιτηρίου 10,15 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΜΙΡΑΝΤΑ ΒΕΡΟΥΛΗ

“ONÍRICO”

Νέο album

Πρώτη επίσημη παρουσίαση στο Half Note 

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Η τραγουδίστρια  και  τραγουδοποιός Μιράντα Βερούλη, με μακρόχρονη παρουσία στην ελληνική jazz και world σκηνή και αξιοσημείωτες δισκογραφικές συνεργασίες, κυκλοφορεί σε λίγες μέρες την πρώτη προσωπική δισκογραφική της δουλειά, με τίτλο “Onírico” (Artway-Τεχνότροπον 2018),  την οποία θα παρουσιάσει στο Half Note Jazz Club, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου.

Το album ανήκει στο ιδίωμα της  Brazilian Jazz και περιέχει, τόσο covers γνωστών βραζιλιάνων συνθετών, όσο και original τραγούδια, τα οποία υπογράφει η ίδια. Στην ηχογράφηση συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες μουσικοί, όπως ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, ο Σπύρος Μάνεσης και ο Πέτρος Κούρτης.

Για την προσφορά της στη διάδοση της βραζιλιάνικης μουσικής στην Ελλάδα και την πολιτιστική γέφυρα που έχει χτίσει μεταξύ των δύο χωρών, η Μιράντα  Βερούλη έλαβε από το υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας, την τιμητική διάκριση του «Ιππότη του Τάγματος του Ρίο Μπράνκο». H τελετή του χρίσματος πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στην Πρεσβεία τής Βραζιλίας. Πρόκειται για την ανώτατη διάκριση που απονέμει το κράτος της Βραζιλίας σε ξένους. 

Στο πλαίσιο αυτό, το album “Onírico” κυκλοφορεί υπό την αιγίδα τής Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας στην Αθήνα.

Συντελεστές:
Μιράντα Βερούλη: φωνή 
Μάνος Θεοδοσάκης: τρομπέτα
Σπύρος Μάνεσης: πιάνο
Γιώργος Ρούλος: κοντραμπάσο 
Αναστάσης Γούλιαρης: τύμπανα

«Όνειρο»

facebook.com/Miranda-Verouli-271822612842130

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10€ (μπαρ), 15€ (τραπέζι)

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310

halfnote.gr
facebook.com/halfnote.gr

  • SHARE
  • TWEET