Αλcmene, George Garvin

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Αλcmene, George Garvin Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Αλcmene, George Garvin
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Αλcmene + George Garvin Live

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 21:00

Είσοδος 5 ευρώ

Την Πέμπτη 13 Δεκέμβρη το six d.o.g.s υποδέχεται για δεύτερη φορά στη σκηνή του τη δυναμική Αλcmene, παρέα με τον πολλά υποσχόμενο συνθέτη και τραγουδιστή, George Garvin.

Μετά την παρουσιάση του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ, με τίτλο ‘Kill The Girl’, η Aλcmene συνεχίζει τις εμφανίσεις της παρουσιάζοντας κομμάτια ντυμένα με 80s ηλεκτρονικούς ήχους, αγκαλιάζοντάς τα με τα δικά της ποπ-ροκ στοιχεία, ενώ ο George Garvin είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα κλίμα νοσταλγίας συνδυάζοντας το garage των 60s με την αυθεντικότητα των 90s.

Aλcmene

Η Αλcmene (Αλκμήνη Χατζηνάσιου), γόνος μουσικής οικογενείας, ήξερε από μικρή πως το τραγούδι ήταν μονόδρομος για εκείνη. Από το 2003, συνεργάζεται με πολλές μπάντες και
καλλιτέχνες, ενώ γίνεται η τραγουδίστρια του πρώτου δίσκου του Angeleye’s Project. Παράλληλα με το προσωπικό της project που την κάνει να επιστρέφει στις ποπ-ροκ ρίζες της, η Αλcmene εμφανίζεται με την ελληνόφωνη μπάντα της, Apalaente σε γνωστά αθηναϊκά μαγαζιά. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης της προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο ‘Kill the Girl’, σε σύνθεση της Maria- Anne K, η Αλcmene έχει ήδη ξεκινήσει τις ζωντανές εμφανίσεις με τη δικιά της μπάντα, παρουσιάζοντας το νέο και πολλά υποσχόμενο υλικό της.

Aλcmene (Vocals)
Haris Botsis (Keys)
George Koutsoukis (Guitar)
Mampre Kazardjian (Bass)
Theo Christodoulou (Drums)

Kill the Girl Album
CDBaby

Follow Aλcmene

YouTube
Facebook
Instagram

George Garvin

Ο συνθέτης, τραγουδιστής και multi-instrumentalist George Garvin, στο πρώτο του solo project, θα παρουσιάσει κομμάτια που τα καλά κρυμμένα σε συρτάρια. Συνδυάζοντας το garage των 60s με τη νοσταλγία των 90s δημιουργεί έναν ήχο που φέρει την υπογραφή του και βρίσκει ισορροπία μεταξύ του vintage και του μοντέρνου, της ανέμελης νιότης και του ώριμου. Στιχουργικά θα διηγήσει ιστορίες για ανεκπλήρωτους έρωτες, εξαρτήσεις, νεοφιλελευθερισμό και μεταφυσικά ερωτήματα.

George Garvin (Vocals/Guitars/Piano)
John Fogg (Bass/Vocals)
Costas Pyrenis (Guitars/Vocals)
Danae Palaka (Drums)

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET