Κώστας Τουρνάς, Ελπίδα, Βασίλης Καζούλης

Αθήνα @ Κύτταρο

Κώστας Τουρνάς, Ελπίδα, Βασίλης Καζούλης Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Κώστας Τουρνάς, Ελπίδα, Βασίλης Καζούλης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), αθηνόραμα.gr, Yoleni's, Kremlino, Κύτταρο
Διοργανωτής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 12 – 19 – 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ και φίλοι..

Live στο Κύτταρο !!

Special Guests: 

ΕΛΠΙΔΑ 12 – 19 - 26 Οκτωβρίου
ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  12 Οκτωβρίου
ΡΟΜΠΕΡΤ ΟΥΙΛΙΑΜΣ  19 Οκτωβρίου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ 26 Οκτωβρίου

Ο Κώστας Τουρνάς έχει ..κέφια ! .. και όρεξη για γιορτή !

Αλλά σε μια βραδιά, πως να χωρέσουν τόσα τραγούδια??

Έτσι, καλεί τους φίλους του στο Κύτταρο τις Παρασκευές του Οκτωβρίου και στήνει μια διαρκή ζωντανή μουσική γιορτή γεμάτη ανεπανάληπτες τραγουδάρες, και σπουδαίους ερμηνευτές και δημιουργούς που έχουν σημαδέψει για τα καλά το soundtrack της ζωής μας !!!

Ο χαρισματικός «σταρ-αντιστάρ» της ελληνικής ποπ-ροκ σκηνής μας, με ευλάβια και πολύ μεράκι κάνει μόνο αυτό που αγαπά, να παίζει και να τραγουδά παρέα με φίλους σε ένα χώρο που τον εμπνέει και τον υποστηρίζει..

Εκεί βρίσκεται και το μυστικό που τρία χρόνια τώρα, μετά την αξέχαστη επιστροφή του στο Κύτταρο (ποιος μπορεί να ξεχάσει το πανδαιμόνιο της 27/10/2016..) χάρη στην αγάπη σας, καθέ χρόνο αυξάνονται οι μέρες και οι παρέες...

Και ..ΤΙ ΠΑΡΕΕΣ!!!!!

Η Ελπίδα !!

..μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες από τις σημαντικότερες και πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού θα μας χαρίσει και τις τρεις βραδιές, στιγμές μοναδικές και αξέχαστα τραγούδια ..!!

Στις 12 Οκτωβρίου, θα είναι μαζί μας ο ένας και μοναδικός Λάκης Παπαδόπουλος!! 

Ο αγαπημένος «Λάκης με τα Ψηλά ρεβέρ» .. βασικός «υπεύθυνος» για δεκάδες αριστουργήματα του ελληνικού τραγουδιού, με το σπάνιο χιούμορ του και την χαρακτηριστική του ερμηνεία 
θα δώσει τη δική του «νότα» στην πρεμιέρα.

Στις 19 Οκτωβρίου, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο καταξιωμένος συνθέτης-ερμηνευτής, μουσικός συνοδοιπόρος (Poll κ.α) και αδερφικός φίλος του Κώστα, θα μας ταξιδέψει από την εποχή των POLL μέχρι το σήμερα ..!!!!

Ενώ την τελευταία Παρασκευή, ένα όνομα - έκπληξη βρίσκεται στην ..Guest List

Ο Βασίλης Καζούλης!! 

Ο τόσο ιδαίτερος τραγουδοποιός και τροβαδούρος με τις αξέχαστες μπαλάντες στις αποσκευές του, θα ανέβει μετά από πολλά χρόνια τη σκηνή του Κυττάρου για ένα αντάξιο φινάλε, αυτής της ιστορικής σειράς παραστάσεων..

FB Event

ΠΟΡΤΕΣ: 22.00 / ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 8224134. info@kyttarolive.gr

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ΚΥΤΤΑΡΟ (10.00-13.00 καθημερινές και ώρες-συναυλιών)
VIVA.GR, Reload Stores, Seven Spot, 11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Αθηνόραμα, Viva Kiosk Συντάγματος: Καθημερινά 9:00πμ - 21:00μμ. Viva Spot Τεχνόπολη: Δευτ - Σαβ 11:00πμ - 19:00μμ.

Yoleni's: Δευτ - Κυρ: 12:00 - 20:00   Kremlino:  Δευτ - Σαβ:  11:00μμ- 18:00μμ 

  • SHARE
  • TWEET