Zombie Zombie

Αθήνα @ Ρομάντσο

Zombie Zombie Αθήνα @ Ρομάντσο
Συγκροτήματα Zombie Zombie
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 15 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Zombie Zombie [FR]

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

BIOS Ρομάντσο - Αναξαγόρα 3-5

Είσοδος: 15 ευρώ 

Ώρα Προσέλευσης: 22.00

Οι Γάλλοι βιρτουόζοι Zombie Zombie επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Οι Zombie Zombie είναι ένα indie electronic τρίο από τη Γαλλία με ιδιαίτερη αγάπη για τα vintage synthesizer και με επιρροές από krautrock (Can, Neu!) και soundtracks ταινιών τρόμου (Goblin, John Carpenter), έως την πρώιμη ηλεκτρονική μουσική, τους Kraftwerk και την underground γαλλική σκηνή των 70s. 

Οι Etienne Jaumet (analog synths), Doc Shonberg (drums/percussion) και Cosmic Neman (drums/percussion) έκαναν το δισκογραφικό ντεμπούτο τους το 2006 με το 12’’ EP, Zombie Zombie, στην Boomboomtchak Records. Το 2007 θα κυκλοφορήσουν στην Versatile Records το 12’’ single, Driving This Road Until Death Sets You Free, το οποίο προηγήθηκε της πρώτης ολοκληρωμένης τους δουλειάς, A Land for Renegades (2008). Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ήρθε το 2010 με το Zombie Zombie plays John Carpenter, ένας δίσκος αφιερωμένος αποκλειστικά στην εξερεύνηση του έργου του εμβληματικού κινηματογραφικού συνθέτη, John Carpenter. 

Σε όλη τους την πορεία, οι Zombie Zombie έχουν επιδείξει μια ασύγκριτη ικανότητα να δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα, με ήχους που βυθίζουν τον ακροατή σε φευγαλέους κόσμους γεμάτους ένταση, δυσοίωνες στιγμές και, μερικές φορές, αναστολή, διαμορφώνοντας την παράξενη, μυστηριώδη μουσική τους ταυτότητα.

soundcloud.com/zombie-zombie
discogs.com/artist/716362-Zombie-Zombie
facebook.com/zombiezombieband

Facebook event εδώ

  • SHARE
  • TWEET