Υπόγεια Ρεύματα, Magic De Spell, Δημήτρης Μητσοτάκης & Παναγιώτης Κατσιμάνης

Αθήνα @ Κύτταρο

Υπόγεια Ρεύματα, Magic De Spell, Δημήτρης Μητσοτάκης & Παναγιώτης Κατσιμάνης Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Υπόγεια Ρεύματα, Magic De Spell, Δημήτρης Μητσοτάκης & Παναγιώτης Κατσιμάνης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 10 / 12 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload, Ευρυπίδης, αθηνόραμα.gr, Κύτταρο, Eat Metal Records, Sirens Records
Διοργανωτής

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το Κύτταρο, έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει τρεις από τους θεμελιωτές της θρυλικής και τόσο επιδραστικής ροκ σκηνής των 90s!!!

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

MAGIC De SPELL

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ

μας χαρίζουν κλασικές αξέχαστες επιτυχίες, τραγούδια σε .. «πρώτη μετάδοση», προσωπικές ερμηνείες, σε ένα ιστορικό Live Happening που περιμέναμε χρόνια!!!

MAGIC DE SPELL
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
& ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ (ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ)
LIVE! ! !

Η αναπάντεχη και τόσο πολλά υποσχόμενη σύμπραξη του Δημήτρη Μητσοτάκη και του Παναγιώτη Κατσιμάνη του συνθετικού διδύμου των αξέχαστων ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ, οι «αιώνιοι έφηβοι» MAGIC DE SPELL η μακροβιότερη ενεργή ροκ μπάντα που εν έτη 2018 κατά πολλούς διανύει την καλύτερη φάση της (!!!), το άλυτο μυστήριο που ακούει στο όνομα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, η μπάντα που παρά την μεγάλη επιτυχία της δε σταματά ποτέ να προκαλεί τον εαυτό της και να κερδίζει πάντα το στοίχημα με το κοινό της...

Τρεις ασταμάτητες δημιουργικές πηγές, που κατάφεραν και ξεπέρασαν τον ίδιο τους τον μύθο και εν έτη 2018 αποτελούν σημείο αναφοράς και επιρροής, ενώνουν τα στοιχεία τους και μας προσφέρουν ένα εκρηκτικό ζωντανό κοκτέιλ...

Ετοιμαστείτε για... «Sarajevo» «Μ’αρέσει να μη λέω πολλά» «Βουτιά από ψηλά»
«Εμένα οι φίλοι μου» «Ασημένια Σφήκα» «Δεν είμαι αυτό που θές»
«Νίψον ανομήματα» «Σαν φώς» «Διαμαντένια προβλήτα»
(και πολλά μα πολλά άλλα ; )

FB EVENT

INFO:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY
ΚΥΤΤΑΡΟ Live / Ηπείρου 48 & Αχαρνών.
ΠΟΡΤΕΣ: 21.00 / ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€ (προπώληση) 12€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ΚΥΤΤΑΡΟ: ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ 10:00 – 13:00 καθημερινές και ώρες – μέρες συναυλιών kyttarolive.gr  (φυσικά εισιτήρια από 9/12)
EAT METAL RECORDS: ΣΠ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 45, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, 213 0378553 (φυσικά εισιτήρια από 9/12)
SIRENS RECORDS: ΝΙΚΗΤΑΡΑ 14 ΑΘΗΝΑ, 210 3822304 (φυσικά εισιτήρια από 9/12)

Επίσης:
VIVA.GR
RELOAD STORES
SEVEN SPOT
11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου
MEDIA MARKT
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

BIO:

MAGIC DE SPELL

Οι Magic de Spell, είναι ίσως η μακροβιότερη rock μπάντα στην Ελλάδα !!

Δημιουργήθηκαν το 1980, και στην πρώτη (αγγλόφωνη) δεκαετία, εμφανίστηκαν σε φεστιβάλ, δίπλα σε θρυλικά ελληνικά και ξένα ονόματα του είδους.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 90 και μετά καθιερώθηκαν ως γνήσιοι εκφραστές του ελληνόφωνου rock και του κιθαριστικού ήχου.

Τα τραγούδια τους "Εμένα οι φίλοι μου" και "Sarajevo" αντιπροσωπεύουν εμφατικά δυο γενιές μέχρι σήμερα.

Στο ενεργητικό τους τέσσερις αγγλόφωνοι και οκτώ ελληνόφωνοι δίσκοι, η συνεργασία με τον JJ Burnel των Stranglers, "πειραγμένες" διασκευές, μελοποιήσεις ποιητών, αλλά και μεγάλος αριθμός συναυλιών στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη!!

Με ένα δυνατό σετ, από το "Νίψον ανομήματα" στον "κυρ Παντελή" από το "Διακοπές στο Sarajevo" στο "Εμένα οι φίλοι μου" και στα "Τέρμα το διάλειμμα", "Όταν νυχτώνει", "Η Όλγα", "Οκ πατέρα", μέχρι και το πιο πρόσφατο "Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;" καταφέρνουν σε κάθε Live τους να απογειώνουν το κοινό...

Magic de Spell line up:

Θοδωρής Βλαχάκης - drums,
Δημήτρης Μποτής - keyboards,
Γιώργος Αρχοντάκης - μπάσο,
Γιώργος Λαγγουρέτος - φωνή,
Βαγγέλης Θεοδωράκης - κιθάρες,
Δημήτρης pixel Δημητριάδης – φωνή

Magic de Spell on Facebook
Magic de Spell on YouTube
Magic de Spell on Spotify

Τραγούδια:

Sarajevo
Εμένα οι φίλοι μου live 2017
Κυρ Παντελής
Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες
Τέρμα το διάλειμμα
Όταν νυχτώνει

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται πάνω από 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα!

Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα Υπόγεια Ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Ένα ταξίδι που κρατά δύο χρόνια και μετρά δεκάδες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτή η μεγάλη Υπόγεια συνάντηση με τους φίλους της μπάντας και τον φρέσκο ήχο της αποτυπώθηκε σε ένα live ηχογραφημένο βινύλιο (Vinyl is Back Festival, 2017). Στις ζωντανές εμφανίσεις ο άγριος, ξεσηκωτικός ήχος του τρίο (μπάσο, κιθάρα, τύμπανα) παρασέρνει σε μια πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ιδρώτα και ένταση, ταξιδεύοντας παράλληλα με το λυρισμό των στίχων και τα ακουστικά διαλείμματα.

Υπεύθυνοι για την παρουσίαση των παραπάνω επί σκηνής είναι η θρυλική φωνή του Γρηγόρη Κλιούμη με το χαρακτηριστικό παίξιμο της κιθάρας του, η ανατρεπτική προσέγγιση των τυμπάνων από τον Τάσο Πέππα που κινείται από τις ευαίσθητες σιωπές έως τη θορυβώδη κόλαση και η αεικίνητη, ευγενικά αυθάδικη μορφή του Νίκου Γιούσεφ που αποδίδει με την ίδια άνεση ένα στιβαρό μπάσο ή ένα αέρινο μουσικό πριόνι.

*Τα Υπόγεια Ρεύματα δεν είναι απλά ένα συγκρότημα. Είναι μια ομάδα που τα όριά της είναι –φυσιολογικά- δυσδιάκριτα στο κοινό και πολλές φορές ακόμα και στα μέλη της. Συντίθενται και αποσυντίθενται διαρκώς. Είναι ένας ζωντανός και πολυδιάστατος οργανισμός. Η πράξη απέδειξε ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο το όνομά τους. Άλλοτε λίγο πιο κοντά στην επιφάνεια, κάποτε να κυλούν στους πιο βαθείς υπόγειους ποταμούς που διασχίζουν χωρίς να το αντιληφθούμε τη ζωή μας. Πέρασαν και θα συνεχίσουν να διαβαίνουν από πολλές στροφές, όμως η πορεία τους, στο μεγάλο χάρτη, είναι σταθερή: βαθιά στον πυρήνα της μουσικής, της ποίησης και των συναισθημάτων.

youtube.com/watch?v=xjcmUNah4js
youtube.com/watch?v=RIiE8Wk8aSw
youtube.com/watch?v=5ZvI5LxNDH8

Υπόγεια links

Youtube
facebook

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ  (ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ)

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Παναγιώτης Κατσιμάνης ξανά μαζί στη σκηνή μετά από 17 χρόνια!

Το συνθετικό δίδυμο της κλασικής περιόδου των Ενδελέχεια, που υπέγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, τραγούδια όπως τα:

Τι τραγούδι να σου πω
Βουτιά από ψηλά
Δεν είμαι αυτός που θες
Να 'ρθω κι απόψε

και πολλά ακόμα αγαπημένα κομμάτια ζωντανά, ξανά, στη σκηνή με πενταμελή μπάντα!!!

Ένα μουσικό πρόγραμμα που εκτός από τα παλιότερα τραγούδια των δύο δημιουργών, περιέχει και νέα κομμάτια από την τωρινή συνεργασία τους που αυτή την περίοδο μας χαρίζει τραγούδια με τη μορφή ψηφιακών σινγκλ. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα “Από σένα κρατιέμαι” και “Ρίξε με στην αγάπη” και σύντομα αναμένονται κι άλλα.

“Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί τόσο συνθετικά, με την ανάρτηση τραγουδιών στο διαδίκτυο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, όσο και σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων” δηλώνει το καλλιτεχνικό ντουέτο. Παλιές επιτυχίες και νέες πρoτάσεις σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές με μια ορχήστρα εκλεκτών νέων μουσικών.

Line Up:

Δημήτρης Μητσοτάκης & Παναγιώτης Κατσιμάνης: τραγούδι, κιθάρες
Παντελής Πέτρου: μπάσο
Kυριάκος Πέτρου: βιολί
Νίκος Χριστόπουλος: τύμπανα

  • SHARE
  • TWEET