Kooba Tercu, Kostadis

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Kooba Tercu, Kostadis Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Kooba Tercu, Kostadis
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

KOOBA TERCU w/ KOSTADIS live

Sat 09.09.17 @SIX DOGS

KOOBA TERCU

Ο Johnny Tercu και το crew του ανεβαίνουν στη σκηνή της Αβραμιώτου κουβαλώντας μαζί ένα εκλεκτό απόσταγμα των επιρροών τους: κιθαριστικές εξάρσεις, ατέρμονα, groovy basslines, disco κι αφρικάνικα κρουστά, το vocoder και το groovebox του Johnny.

Όταν τους ανακαλύψουν από το boiler room θα τους καλέσουν όπως έγινε με τους Acid Mothers Temple. Οι Boredoms θα τζάμαραν μαζί τους γιατί θα τους θύμιζαν το Seattle. Ξεκίνησαν να παίζουν σε υγρά υπόγεια αλλά έκαναν την πρώτη έκπληξη πριν από σχεδόν δύο χρόνια παίζοντας με τους Goat σε ένα αξέχαστο double-bill live. Föllakzoid και Plissken ακολούθησαν. Φέτος πέρασαν το καλοκαίρι στο studio και βγήκαν από κει με πολύ υλικό το οποίο σιγά σιγά θα κάνει την εμφάνισή του, αρχής γενομένης από το six d.o.g.s. 

youtu.be/_UT-rfBXOiI

Παρέα με τους Kooba Tercu θα εμφανιστεί ο KOSTADIS, δημιουργώντας επί σκηνής αυτοσχεδιαστικά ηχοτόπια μέσω modular electronics και φωτισμών.

KOSTADIS

O Κωσταντής Μιχαήλ (KOSTADIS) έζησε την παιδική του ηλικία στα Άσπρα Σπίτια, έκτοτε ζει στην Αθήνα.

Ο Κωσταντής, αυτοδίδακτος πολυοργανίστας, μηχανικός του ήχου και project architect στο οπτικοακουστικό project ‘Two Thousand Places‘, είναι ενεργό μέλος των Wham Jah και Lost Bodies ενώ έχει κυκλοφορήσει πέρα από τις συμμετοχές του σε πολλά άλμπουμ (Acid Baby Jesus, In Trance 95 κ.α) δύο προσωπικές δουλειές: το UNLEASH, στην Phase! Records το 2016, και το SLUMBER - 3 Ways to Calm & Sleep peacefully, mini album το 2017.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του KOSTADIS βασιζόμενες εξ ολοκλήρου στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό και τη τη διερεύνηση της διαταραγμένης ψυχικής ηρεμίας συνθέτουν κάθε φορά ένα διαφορετικό εμμονικό μπλέξιμο σκέψεων, εμπειριών, απομονωμένων ήχων και συναισθημάτων του μήνα, της εβδομάδας, της ημέρας, της στιγμής.

vimeo.com/196384591

INFO

Doors open: 21:00
Entrance: Eur 5.00

Links:

KOOBA TERCU 
facebook.com/KoobaTercu https://koobatercu.bandcamp.com/album/kooba-tercu
hominidsounds.bandcamp.com/album/bakla-horani
youtu.be/uTMmG1ByC1k

KOSTADIS
facebook.com/KOSTADISmusic
kostadis.bandcamp.com
soundcloud.com/kostadismusic
youtube.com/user/kostadism

  • SHARE
  • TWEET