Λελέκιος Φιέστα: Villagers of Ioannina City, 1000Mods, Appalachian Cobra Worshipers

Νέα Κίος @ Εργοστάσιο Πελαργός

Λελέκιος Φιέστα: Villagers of Ioannina City, 1000Mods, Appalachian Cobra Worshipers Νέα Κίος @ Εργοστάσιο Πελαργός
Συγκροτήματα Λελέκιος Φιέστα: Villagers of Ioannina City, 1000Mods, Appalachian Cobra Worshipers
Ημερομηνία
Πόλη Νέα Κίος
Χώρος Εργοστάσιο Πελαργός
Διεύθυνση Νέα Κίος, Ναύπλιο
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής

Η Λελέκιος Φιέστα επιστρέφει στις 12 και 13 Αυγούστου 2017!

Το νέο μουσικό φεστιβάλ της περιοχής μας που άνοιξε τις πύλες του θρυλικού εργοστασίου «Πελαργός» στην Νέα Κίο τον Αύγουστο του 2016, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις στους χιλιάδες φίλους που το παρακολούθησαν, ετοιμάζει το επόμενο βήμα του.

Πάντοτε με γνώμονα την επιθυμία μας να προσφέρουμε μια υπέροχη φεστιβαλική εμπειρία στους τομείς της διοργάνωσης και της παραγωγής προσπαθούμε ταυτόχρονα να παρουσιάσουμε και ένα μοναδικό από άποψη ποιότητας αλλά και.... ποικιλίας line-up!

Το Σάββατο 12 Αυγούστου θα επισκεφτεί (μετά από πολλά χρόνια), την περιοχή μας ο Αλκίνοος Ιωαννίδης! Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης πλαισιωμένος από μια εξαιρετική ομάδα σπουδαίων μουσικών (Γιώργος Καλούδης, Μανόλης Πάππος, Φώτης Σιώτας/ Δημήτρης Χατζηζήσης, Δημήτρης Τσεκούρας) αναπτύσσει στην σκηνή όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τις ζωντανές εμφανίσεις του ανάμεσα στα καλύτερα live που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας! Θα προηγηθεί η εμφάνιση ενός ξεχωριστού και ταλαντούχου καλλιτέχνη, του Πέτρου Μάλαμα.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου το Λελέκι ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα... Το stage καταλαμβάνουν δύο μεγαλοπρεπείς μπάντες της εγχώριας hard rock σκηνής. Η μπάντα φαινόμενο από τα μακρινά Ιωάννινα, V.I.C.(Villagers of Ioannina City)  που συνδύασε απόλυτα το ψυχεδελικό post rock με τους παραδοσιακούς ήχους της Ηπείρου, συναντιέται επί σκηνής με τους ηγέτες του ψυχεδελικού stoner rock ήχου, από το γειτονικό Χιλιομόδι... 1000Mods και αναμένεται χαμός! Τη βραδιά θα ανοίξουν οι υπέροχοι Appalachian Cobra Worshipers παρουσιάζοντας τον φοβερό ομώνυμο δίσκο τους σε ρυθμούς folk americana.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο «Πελαργός» στο 4ο χλμ. της παραλιακής οδού Ναυπλίου - Νέας Κίου. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια και τα σημεία προπώλησης θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγαλύτερη φιέστα του φετινού καλοκαιριού!

  • SHARE
  • TWEET