Στάθης Δρογώσης, Γιάννης Κότσιρας, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Μανώλης Φάμελλος

Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου

Στάθης Δρογώσης, Γιάννης Κότσιρας, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Μανώλης Φάμελλος  Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου
Συγκροτήματα Στάθης Δρογώσης, Γιάννης Κότσιρας, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Μανώλης Φάμελλος
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Σταυρός Του Νότου
Διεύθυνση Φραντζή & Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος
Τηλέφωνο 210-9226975
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload, Ευρυπίδης, αθηνόραμα.gr
Διοργανωτής

Στάθης Δρογώσης

18+

ΝΕΟ ALBUM & ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ 

Πώς μαζεύεις 18 χρόνια σε 70 λεπτά; Κατά προτίμηση δεν το κάνεις μόνος σου.  Αφήνεις τους φίλους να το κάνουν, που ξέρουν να πάρουν αποστάσεις και να θυμηθούν τις πιο καλές σου στιγμές.

Ο Στάθης Δρογώσης στον 18ο χρόνο δημιουργικής παρουσίας του, προσκαλεί φίλους συναδέλφους του, τραγουδιστές και δημιουργούς και καλεί τον καθένα από αυτούς να θυμηθεί, να επιλέξει, να ενορχηστρώσει, να τραγουδήσει, να μπει ο καθένας στον κόσμο μιας 3λεπτης μουσικής ιστορίας που είναι το κάθε τραγούδι με όποιον τρόπο εκείνος θέλει. 

Κι έτσι 18 χρόνια μετά το δισκογραφικό του ξεκίνημα με τα «Φώτα που σβήνουν» προκύπτει ένα απρόβλεπτο best of με 15 συμμετοχές σε 14 προσωπικές (τελικά) στιγμές όσων συμμετέχουν στο album στα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει ο Στάθης Δρογώσης, δύο καινούρια τραγούδια, μια διασκευή από τα Ιταλικά και ένα τραγούδι ακόμα. 18+.

Οι καλλιτέχνες που κάνουν την 18χρονη σούμα της  πορείας του Στάθη Δρογώση μετά από έναν μαραθώνιο ηχογραφήσεων την παραγωγή του οποίου είχαν οι «Δραμαμίνη» είναι οι:
Διονύσης Σαββόπουλος, Νίκος Πορτοκάλογλου, Γιάννης Κότσιρας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μανώλης Φάμελλος, Κωστής Μαραβέγιας, Κ. Βήτα,  Ανδριάνα Μπάμπαλη, Marietta Fafouti, Fonέs,  Μαρία Παπαγεωργίου, Ευστάθιος Δράκος, Katerine Duska, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Ηλίας Βαμβακούσης.

Κι αφού μαζεύτηκε η παρέα για την δημιουργική ενηλικίωση του Στάθη Δρογώση, ευκαιρία να το γιορτάσουμε. Στήσαμε λοιπόν ουσιαστικά 4 πρεμιέρες, 4 Τρίτες στον Σταυρό του Νότου, όπου η καθεμιά δε θα έχει καμιά σχέση με την επόμενη. 4 βραδιές με καλεσμένους τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο album και με τον Στάθη Δρογώση να παίζει με ό,τι αγάπησε περισσότερο από τα δικά του και όχι μόνο. 4 live με διαφορετικό πρόγραμμα το καθένα, σαν μία συλλεκτική πρεμιέρα μιας παράστασης που δε θα έχει συνέχεια. Μόνο πρεμιέρα. 
Μαζί του επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Άρης Ζέρβας – Τσέλο, Θάνος Μιχαηλίδης – Τύμπανα, Χάρης Μιχαηλίδης – Κιθάρες και Βαγγέλης Μαρκαντώνης - Μπάσο, φυσαρμόνικα.

Επιμέλεια προγράμματος: Χρήστος Παπαμιχάλης

Καλεσμένοι του οι:

ΤΡΙΤΗ 12/12: Γιάννης Κότσιρας, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Μανώλης Φάμελλος 
ΤΡΙΤΗ 19/12: Κωστής Μαραβέγιας, Νίκος Πορτοκάλογλου
ΤΡΙΤΗ 26/12: Στάθης Δράκος, Katerina Duska, Μαριέττα Φαφούτη
ΤΡΙΤΗ 2/1/18: Φίλιππος Πλιάτσικας, Ηλίας Βαμβακούσης, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Fones

Στάθης Δρογώσης

18+

ΝΕΟ ALBUM

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ 

ΤΡΙΤΗ 12 – 19- 26/12/2017 & ΤΡΙΤΗ 2/1/2018

  • SHARE
  • TWEET