Skandal, Dr. Awkward And Τhe Screws, Jaw Breaker, Loud Silence

Αθήνα @ BUMS (Blackbird Underground Music Stage)

Skandal, Dr. Awkward And Τhe Screws, Jaw Breaker, Loud Silence Αθήνα @ BUMS (Blackbird Underground Music Stage)
Συγκροτήματα Skandal, Dr. Awkward And Τhe Screws, Jaw Breaker, Loud Silence
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος BUMS (Blackbird Underground Music Stage)
Διεύθυνση Ακαδημίας 98-100, εντός στοάς
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Skandal
Dr. Awkward and the Screws
Jaw Breaker
Loud Silence

BUMS (BlackBird Underground Music Stage)

Είσοδος 6e με μπύρα

Πόρτες 20.30 Ξεκινάει 21:00

Skandal

Το μέχρι πρόσφατα βασιζόμενο στο Leeds συγκρότημα Skandal, σπρώχνει τα όρια της heavy και riff-oriented μουσικής με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του “Year of the Cicada” (producer: Βαγγέλης Θεοδωράκης (Revolted Masses/Magic De Spell) mix & master: George Bokos (Stone Cold Dead/Rotting Christ). Το 24-λεπτο περιεχόμενο καταφέρνει να απαθανατίσει μια βαριά/σκοτεινή αισθητική διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία της Heavy Rock/Rock n’ Roll εκρητικοτητας που έκανε τους Skandal γνωστούς.

Μετά την θερμή υποδοχή της πρώτης τους κυκλοφορίας “Firse Step to Nowhere”, το συγκρότημα πραγματοποίησε την πρώτη του περιοδεία σε Ελληνικό έδαφος, χτίζοντας στενή σχέση με το Ελληνικό κοινό σε όλες τις άκρες της χώρας, έπειτα από μια σειρά δυναμικώνωεμφανίσεων. Το συγκρότημα έχει εμφανιστεί σε χώρες όπως: Ισλανδία, Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία, Αυστρία, Σλοβακία, Κροατία, Ουγγαρία, Σερβία, και φυσικά Αγγλία όπου ήδη ετοιμάζει πάνω απο 10 μέρες tour τον Δεκεμβρίο.

Έχει εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα οπως: Sabaton, Soulfly, Flotsam & Jetsam, Warrel Dane, Crucified Barbara, Planet of Zeus, Nightstalker, Bonfire, Gus G, D.A.D.

Οι Βρετανοί Doom n’ Rollers Skandal επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια ακόμη εκτενή περιοδεία στον ελληνικό χώρο. Το δίδυμο θα επισκεφθεί πόλεις της ενδοχώρας για την περαιτέρω προώθηση της κυκλοφορίας τους “Year of the Cicada”, καθώς και την παρουσίαση καινούριων κομματιών από την επερχόμενη κυκλοφορία τους.

Official Website
Facebook
Youtube

μαζί τους οι

Dr. Awkward and the Screws
Jaw Breaker
Loud Silence

θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων και θα ανακοινωθούν σημεία πώλησης καθώς και διαγωνισμοί και pre-live party. stay tuned !

  • SHARE
  • TWEET