Skandal, Nu/Ance, Chipper, Soul Vanity, Crimson Vein

Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar

Skandal, Nu/Ance, Chipper, Soul Vanity, Crimson Vein Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar
Συγκροτήματα Skandal, Nu/Ance, Chipper, Soul Vanity, Crimson Vein
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Silver Dollar
Διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 19
Τηλέφωνο 2310-283613
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Silver Dollar Music Bar

Είσοδος 6e με μπύρα

Πόρτες 20.00 Ξεκινάει 20:30

Skandal
NU/ANCE
Chipper
Soul Vanity
Crimson Vein

Skandal

Το μέχρι πρόσφατα βασιζόμενο στο Leeds συγκρότημα Skandal, σπρώχνει τα όρια της heavy και riff-oriented μουσικής με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του “Year of the Cicada” (producer: Βαγγέλης Θεοδωράκης (Revolted Masses/Magic De Spell) mix & master: George Bokos (Stone Cold Dead/Rotting Christ). Το 24-λεπτο περιεχόμενο καταφέρνει να απαθανατίσει μια βαριά/σκοτεινή αισθητική διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία της Heavy Rock/Rock n’ Roll εκρητικοτητας που έκανε τους Skandal γνωστούς.

Μετά την θερμή υποδοχή της πρώτης τους κυκλοφορίας “Firse Step to Nowhere”, το συγκρότημα πραγματοποίησε την πρώτη του περιοδεία σε Ελληνικό έδαφος, χτίζοντας στενή σχέση με το Ελληνικό κοινό σε όλες τις άκρες της χώρας, έπειτα από μια σειρά δυναμικών εμφανίσεων. Το συγκρότημα έχει εμφανιστεί σε χώρες όπως: Ισλανδία, Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία, Αυστρία, Σλοβακία, Κροατία, Ουγγαρία, Σερβία, και φυσικά Αγγλία όπου ήδη ετοιμάζει το τουρ του Δεκεμβρίου.

Έχει εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα οπως: Sabaton, Soulfly, Flotsam & Jetsam, Warrel Dane, Crucified Barbara, Planet of Zeus, Nightstalker, Bonfire, Gus G, D.A.D.

Οι Βρετανοί Doom n’ Rollers Skandal επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια ακόμη εκτενή περιοδεία στον ελληνικό χώρο. Το δίδυμο θα επισκεφθεί πόλεις της ενδοχώρας για την περαιτέρω προώθηση της κυκλοφορίας τους “Year of the Cicada”, καθώς και την παρουσίαση καινούριων κομματιών από την επερχόμενη κυκλοφορία τους.

Official Website
Facebook
Youtube

Nu/Ance

NU/ANCE are 4-pieced coming up alternative rock band. They are making a point of difference with adding into the moody melodies high energy massive sound in rock'n'roll performance. They are one of the "best,young,recognized" bands on Sofia's live stage. 

In the last two years they have managed to assure their place on the bulgarian alternative scene, with over fifty club and festival performances in the country as well as some international appearances. At the moment the band is in the process of promoting its first EP in Bulgaria and abroad.

Facebook
Youtube
Instagram

Chipper

Soul Vanity

Οι SoulVanity είναι μια Heavy/Dark metal μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2011. Mετά από πολλές ώρες τζαμαρίσματος και αφού ολοκληρώθηκε το line up της μπάντας, το καλοκαίρι του 2012 ξεκίνησαν να γράφουν δικά τους τραγούδια.

Το Νοέμβριο του 2013 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο demo τους, αποτελούμενο από 4 τραγούδια. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν και 2 βίντεο για 2 από τα τραγούδια του demo τους, τα “Murder” και “The Muppet Show”. Το demo της μπάντας μετά από 3 βδομάδες κυκλοφορίας του στο Reverbnation, έφτασε στο #2 στα metal charts της Θεσσαλονίκης και στο #10 στα αντίστοιχα της Αθήνας.

Στα πλαίσια της προώθησης του demo τους, oι SoulVanity έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής σε διάφορα live stages της Θεσσαλονίκης (8ball club, Silver Dollar, Block 33), σε festivals αλλα και σε συναυλίες που συνδιοργάνωσαν με άλλες μπάντες.

Οι ηχογραφήσεις για το πρώτο τους άλμπουμ ξεκίνησαν στις αρχές του 2015 και ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο. Ο δίσκος, που έχει τίτλο “Inner Unrest”, κυκλοφορήσε τον Μάϊο του 2016

Facebook
Youtube

Οι Crimson Vein, μια Αρτινή progressive/doom metal μπάντα με βάση την Αθήνα, ξεκινάει την πρώτη της περιοδεία εντός χώρας. Οπλισμένοι με ιδιαιτέρες συνθέσεις και ενέργεια έρχονται στην πόλη σας με σκοπό την επαφή με το είδος τους και την γνωριμία με το κοινό σας.

Facebook
Youtube

  • SHARE
  • TWEET