Skandal, Minorfase, Topless Mona Lisa, Crimson Vein

Λάρισα @ Stage Club

Skandal, Minorfase, Topless Mona Lisa, Crimson Vein Λάρισα @ Stage Club
Συγκροτήματα Skandal, Minorfase, Topless Mona Lisa, Crimson Vein
Ημερομηνία
Πόλη Λάρισα
Χώρος Stage Club
Διεύθυνση Ήρας και Φιλίππου 8
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Σάββατο 14 Οκτωβρίου

Είσοδος 6e με μπύρα

Πόρτες 20.30 Ξεκινάει 21:00

Minorfase
Skandal
Topless Mona Lisa
Crimson Vein

Skandal

Το μέχρι πρόσφατα βασιζόμενο στο Leeds συγκρότημα Skandal, σπρώχνει τα όρια της heavy και riff-oriented μουσικής με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του “Year of the Cicada” (producer: Βαγγέλης Θεοδωράκης (Revolted Masses/Magic De Spell) mix & master: George Bokos (Stone Cold Dead/Rotting Christ). Το 24-λεπτο περιεχόμενο καταφέρνει να απαθανατίσει μια βαριά/σκοτεινή αισθητική διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία της Heavy Rock/Rock n’ Roll εκρητικοτητας που έκανε τους Skandal γνωστούς.

Μετά την θερμή υποδοχή της πρώτης τους κυκλοφορίας “Firse Step to Nowhere”, το συγκρότημα πραγματοποίησε την πρώτη του περιοδεία σε Ελληνικό έδαφος, χτίζοντας στενή σχέση με το Ελληνικό κοινό σε όλες τις άκρες της χώρας, έπειτα από μια σειρά δυναμικών εμφανίσεων. Το συγκρότημα έχει εμφανιστεί σε χώρες όπως: Ισλανδία, Γερμανία, Πολωνία, Τσεχία, Αυστρία, Σλοβακία, Κροατία, Ουγγαρία, Σερβία, και φυσικά Αγγλία όπου ήδη ετοιμάζει το τουρ του Δεκεμβρίου.

Έχει εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα οπως: Sabaton, Soulfly, Flotsam & Jetsam, Warrel Dane, Crucified Barbara, Planet of Zeus, Nightstalker, Bonfire, Gus G, D.A.D.

Οι Βρετανοί Doom n’ Rollers Skandal επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια ακόμη εκτενή περιοδεία στον ελληνικό χώρο. Το δίδυμο θα επισκεφθεί πόλεις της ενδοχώρας για την περαιτέρω προώθηση της κυκλοφορίας τους “Year of the Cicada”, καθώς και την παρουσίαση καινούριων κομματιών από την επερχόμενη κυκλοφορία τους.

Official Website
Facebook
Youtube

Οι Minorfase δημιουργήθηκαν το 2016 από τους Άγγελο Μεφσούτ, Ηλία Νικολαΐδη, Νίκο Καραπατάκη. Αμέσως ξεκίνησαν την ηχογράφηση του πρώτου τους ΕP το οποίο περιλαμβάνει 6 κομμάτια και κυκλοφόρησε τον Ιούλιο 2017. Heavy Rock ύφος με πολλές επιρροές classic rock, metal και grunge. Ήδη μετρούν σημαντικές εμφανίσεις έχοντας μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως Planet of Zeus, Potergeist, Sober on Tuxedos, The Restoned, Dendrites, Beyond this Earth, Out of the earth, Jack’s Full. Το καλοκαίρι τους είδαμε στο φεστιβάλ Αγιάς όπως επίσης και στο γενέθλιο party των Argoriders MCC στο Βόλο. Η σεζόν ξεκινάει δυναμικά με live παρουσιάσεις του πρώτου τους EP με πρώτο σταθμό το stage στην Λάρισα αρχές Οκτωβρίου.

Facebook
Instagram: minorfase
Youtube: (minorfase band)
Bandcamp

Topless Mona Lisa:

Δημιουργήθηκαν στην Λάρισα το καλοκαίρι του 2017 με αφορμή την κοινο τους παθος. Το συγκροτημα θα παρουσιασει καποια απο τα πρωτα του κομματια. Groovy ρυθμοι , ψυχεδελικα ριφακια , stoner καταστασεις και το συναίσθημα της απόλαυσης δημιουργούνται την ωρα που συναντιούνται στην σκηνή.

Οι Crimson Vein, μια Αρτινή progressive/doom metal μπάντα με βάση την Αθήνα, ξεκινάει την πρώτη της περιοδεία εντός χώρας. Οπλισμένοι με ιδιαιτέρες συνθέσεις και ενέργεια έρχονται στην πόλη σας με σκοπό την επαφή με το είδος τους και την γνωριμία με το κοινό σας.

Facebook
Youtube

  • SHARE
  • TWEET