The Jet Black, Low Gravity, I Will Never. Again

Αθήνα @ AN Club

The Jet Black, Low Gravity, I Will Never. Again Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα The Jet Black, Low Gravity, I Will Never. Again
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ AN CLUB!

THE JET BLACK + LOW GRAVITY BAND + I WILL NEVER. AGAIN

Doors 8:30 - Damage 7 €

Σύμπραξη παλιάς και νέας γενιάς, αλλά και ακουστικό μουσικό project απο μια γυναίκα και τη κιθάρα της, που έχουν κοινό όχημα την αγάπη τους για το rock!

Facebook Event

Οι Jet Black δημιουργήθηκαν το 2009,όταν τα μέλη της μπάντας είχαν μόλις μπεί στο Γυμνάσιο.Τώρα, οκτώ χρόνια μετά,αφού πέρασαν βουνά και θάλασσες,βρίσκονται στο στούντιο,στα τελειώματα της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς τους.Ο ήχος τους τραχύς αλλά και μελωδικός,τείνει παντα να ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα και να μετατρέπει το κάθε live σε μία ξεχωριστή εμπειρία για εκείνους, αλλά και γιά το κοινό που το παρακολουθεί.Στις 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσουν την πρώτη εμφάνηση τους ως headliners στον πολύ ιστορικό και ξεχωριστό γιά τους ίδιους χώρο του An club. "Keep On Rocking In A Free World"

Low Gravity is a high-voltage instrumental band giving their own interpretation of rock, blues, funk & 70’s space-rock.

I WILL NEVER. AGAIN.Το σολο μουσικο project της Ναντιας Ντρογκουλη που ξεκινησε στις αρχες του φετινου καλοκαιριου στη αμμο των παραλιων και τα τσιμεντα της πολης. Με ακουστικο παντα ηχο μιας κιθαρας και μιας φωνης προσπαθωντας να δωσει ενα πιο folk rock/acoustic punk στοιχειo στα κομματια του προτζεκτ με βασικες επιρροες των δυο αγαπημενων μπαντων dead moon bad religion.

  • SHARE
  • TWEET