Project Renegade, Kosmogonia, Infected Minds

Αθήνα @ Modu

Project Renegade, Kosmogonia, Infected Minds Αθήνα @ Modu
Συγκροτήματα Project Renegade, Kosmogonia, Infected Minds
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Modu
Διεύθυνση Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

PROJECT RENEDADE / KOSMOGONIA / INFECTED MINDS - live @ MODU - Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ανεβαίνουν στην σκηνή του MODU οι PROJECT RENAGADE και οι KOSMOGONIA για ένα καταιγιστικό live με παλιά και καινούρια τους τραγούδια.

Opening act: INFECTED MINDS

Event info:

Starts at 20:00
Damage: 6 €

PROJECT RENEGADE

Οι Project Renegade είναι ένα τετραμελές metal συγκρότημα από την Αθήνα.

Ξεκίνησε ως εγχείρημα των Ody (drums) και Μαριάννα (φωνή) και στο line-up προστέθηκαν αργότερα οι Τάσος (κιθάρα) και Μάκης (μπάσο). Ο ήχος των Project Renegade είναι ένα μίγμα alternative, nu, industrial και gothic metal με μοντέρνο ήχο, groove, ambience και ηλεκτρονικά στοιχεία. Συνδυάζοντας heavy riffs με γυναικεία φωνητικά και groovy drumbeats η μπάντα έχει δημιουργήσει τον δικό της μοναδικό ήχο και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό και ξένο τύπο. Oι Project Renegade κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους “Cerebra” στις 26 Μαρτίου 2017 για το οποίο έκαναν και το πρώτο τους videoclip για το κομμάτι “Pressure”. Aυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω στον πρώτο τους full-length δίσκο και στο να διαδώσουν την μουσική τους μέσω των live.

Video Link for “Pressure” – Official Video
Project Renegade:
Marianna –φωνή
Ody – drums
Tasos – κιθάρα
Makis – μπάσο

Facebook Page
Bandcamp Page
Youtube Channel
Spotify
SoundCloud
ReverbNation

KOSMOGONIA 

Οι KOSMOGONIA είναι μια παγανιστική φολκ μέταλ μπάντα από την Ελλάδα.

Έδρα της αποτελεί η πόλη των Αθηνών. Η θεματολογία της μπάντας βασίζεται στις παραδόσεις, την μυθολογία και την ιστορία των Ελλήνων. Συγκεκριμένα η μπάντα καταπιάνεται και αναδεικνύει θέματα από την αρχαία Ελλάδα, τις δοξασίες της και την αρχαία παγανιστική θρησκεία. Η μπάντα ιδρύθηκε το 2015 από τον Κώστα Μαγαλιό (rhythm guitar,Vocals) και τον Χρήστο Δρόσο (lead guitar) και στις αρχές ήταν μια melodic death-thrash μπάντα.Η μπάντα στα μέσα του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της demo song με τίτλο ''Fallen Pegasus'' ενώ παράλληλα έδωσε μια σειρά από σημαντικά lives. Στα μέσα του 2016 ωστόσο και μετά την αποχώρηση του Χρήστου Δρόσου,η μπάντα πήρε την μεγάλη απόφαση να παίξει αυτό που αγαπά και την εκφράζει καλύτερα δηλαδή παγανιστικό φολκ μέταλ.Το line-up της μπάντας άλλαξε ριζικά ενω προστέθηκαν και νέα όργανα όπως φλάουτο και πλήκτρα.

Το σημερινό line-up όπως διαμορφώθηκε είναι το εξής:

Κώστας Μαγαλιός: Vocals,Rhythm Guitar, Δημήτρης Σπυράκης: Drums Τύμπανα, Παύλος Θειακοδημήτρης : Μπάσο , Χρήστος Καράλης : lead guitar, Βάσια Πανταζή : Πλήκτρα
Δανάη Βαμβάκου: Φλάουτο

Αυτή την περίοδο η μπάντα δουλεύει στη δημιουργία του πρώτου της επίσημου δίσκου ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει το πρώτο δείγμα από τον δίσκο με δύο singles

facebook.com/Kosmogoniafolk
twitter.com/Kosmogonia78
youtube.com/channel/UCpULz0evz6Ve2QLI0QJy6Vw
reverbnation.com/kosmogonia

INFECTED MINDS

ΟΙ InfectedMinds ειναι ένα ελληνικό ProgressiveRock συγκρότημα, που ξεκίνησε το 2012 με σκοπό την δημιουργία δικών τους κομματιών. Με επικεφαλή τα γυναικεία φωνητικά, αλλά και με αρκετές επιρροές στόχευουν σε δημιουργία διαφοροποιημένου υλικού, μέσω υβριδικής ένωσης ειδών μουσικής. Το 2015 κυκλοφόρησε Demoτου συγκροτήματος«UnravelyourLiving» , το οποίο υπάρχει στην ιστοσελίδα, όπως και βίντεο απο ζωντανές εμφανίσεις, που έχουν γίνει. Στο συγκρότημα ανήκουν η Katerina Kehagia (φωνητικά), Victor Mastela (κιθάρα), Alex Karlos (ντραμς) και AngelPearl (μπασο).

Facebook

CONTACT:
MODU / Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14 / Μεταξουργείο
Tel : +30 698 5964483 
modu.gr

  • SHARE
  • TWEET