Rocking Raccoon - Zooey σε μας

Από τον Ιάσονα Τσιμπλάκο, 07/11/2011 @ 15:02
Αποψάρα 28

«Οι Nickelback σκοτώνουν τον έρωτα». Για να βρήκα αυτό το νέο το πιο σπουδαίο στην εβδομάδα, ή ο μουσικόκοσμος πήρε ρεπό ή βαρέθηκα να ψάξω παραπέρα από το σπίτι μου. Well. Έρευνα λοιπόν έδειξε πως ένας στους οχτώ μουσικόφιλους έτσι και μάθει πως ο/η ενδεχόμενος/η παρτερνέρ του ακούει Nickelback, θα αναθεματίσει την ώρα και τη στιγμή που έβαλε ρεντεφέμ στ' αμαξι και θα πει όχι στο μπαλαμούτι. Πρώτα, θα ήθελα να εστιάσουμε στην έρευνα αυτή καθ' αυτή. Ποιός τα οργανώνει κάτι τέτοια; Κυρίως, ποιός τα χρηματοδοτεί κάτι τέτοια; Πρόκειται για μέρος κάποιας ευρύτερης κοινωνιολογικής έρευνας που συσχετίζει το χαρχάλεμα με τα ενδιαφέροντα γενικότερα ή εστιάζει μονάχα στη μουσική; Έχει δηλαδή περισσότερες πιθανότητες να έχει κοκό κάποιος που περνάει τον ελεύθερό του χρόνο βάφοντας μινιατούρες από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών από κάποιον που ακούει Nickelback; Ακόμη, με ενδιαφέρει το πώς έγινε η εν λόγω έρευνα. Ρώταγαν απλά κόσμο ποιοί καλλιτέχνες είναι εκείνοι που σας κάνουν να παρουσιάζετε συμπτώματα αντικούκου ή είχαν ήδη μια λίστα με προτεινόμενους καλλιτέχνες και έβαζες τικ όπου έπρεπε; Αν ναι, που είναι οι Creed;



Επιπροσθέτως, μου είναι αδύνατον να δεχτώ πως οι απαντήσεις αντρών-γυναικών παρουσιάζουν τέτοια ομοιογένεια ώστε να μπορούν να αναφερθούν στο ίδιο πολλ. Πολύ πιο πιθανό μου φαίνεται κάποια να χειώσει κάποιον επειδή είναι βρωμιάρης μπίχλας μεταλλάς, που συνέχεια τη δουλεύει για τη μουσική που ακούει η ίδια, παρά επειδή ακούει Nickelback, που τουλάχιστον είναι μπάντα που ξέρει. Καταπληκτικό αυτό το "Landing In London", ε; Ναι, και εγώ κρίνω ανθρώπους από τη μουσική που ακούνε, και μάλλον πολύ παραπάνω απ' ό,τι είναι δίκαιο, αλλά μη γελιόμαστε, για να χυλοπιτιάσει κάποιος κάποια επειδή ακούει Nickelback είναι μάλλον φτηνή δικαιολογία για άλλο, πιο απαράδεκτο, κουσούρι που εντόπισε, κάτι σαν τον αντίχειρα της Megan Fox. Άσε που, αφού η έρευνα έγινε λέει σε μουσικόφιλους, δεν έχω γνωρίσει κανέναν τέτοιο που να μη γουστάρει όσο τίποτε άλλο να φανεί μουσικός παντογνώστης και να μοιράζει και να μαθαίνει μουσική σε άλλους. Με μια κοπελιά που ακούει Nickelback η μισή δουλειά έχει γίνει, το έδαφος είναι πρόσφορο και οι κουλ λέξεις για σαικς και χάδια μου τελείωσαν.

Update: Την ώρα λοιπόν που έγραφα ανέβηκε άλλο ένα νέο για Nickelback, του οποίου τα σχόλια φαίνεται να κάνουν τρομερή αντίθεση με την έρευνα. Προκύπτει λοιπόν πως όσοι δεν ακουνε Nickelback, έχουν μικρο πέος. Επίσης, εισάγετε κάποιο αστείο με την Πρωτοψάλτη εδώ.

Για να καταλάβεις πόσα πράγματα δεν έγιναν, είναι πολύ πιθανό όλο το υπόλοιπo κείμενο να μιλάει για μια σαβούρα που έφαγε η Amy Lee. Που λες, Evanescence. Πρέπει να 'χω αναφερθεί ξανά στη μπάντα αυτή, μάλλον με όχι τόσο κολακευτικά λόγια, οπότε δε θα το ξανακάνω, μιας και δεν άλλαξαν πολλά από τότε. Εκτός ίσως από κάποια μέλη της μπάντας.



Βγήκε και ο καινούργιος δίσκος, τον οποίο και δεν άκουσα. Πάρε εδώ στατιστικό. Μετά την κριτική που έγινε στο σάητ, αμέσως μόλις βάλαμε και το λινκ στο Facebook, περίπου 150 άτομα έκαναν dislike τη σελίδα μας. Στα λέει αυτά το Facebook γιατί serious business, αλλά δε μας λέει αυτό που θέλω να ξέρω εγώ. Τα dislike έγιναν επειδή θίχτηκαν από την κακιά κριτική στο δίσκο ή επειδή ασχοληθήκαμε με τους Evanescence; Αύριο τέτοια ώρα έπρεπε να ταξιδεύα για Γλασκώβη να τους δω, γιατί δεύτερο -αν έχεις το θεό σου-  σαππόρτ είχαν τους Fair To Midland, για τους οποίους έδινα το broadband μου για να πάω σε live τους. Πρώτο σαππόρτ είναι και οι Pretty Reckless του αγαπημένου μου πορνιδίου, Taylor Momsen. Όπως και να 'χει, ήμουν διατεθιμένος να κάνω το ταξίδι και να φάω την αηδία της Lee και τα βυζιά της Momsen στη μάπα -το ξέρω, ήρωας- για εικοσιπέντε λεπτά των Fair To Midland. Το θέμα είναι πως δυστυχώς (;) έπρεπε να ακυρώσουν την UK περιοδεία τους, επειδή ο μπασίστας τους αποφάσισε πως θέλει κάτι άλλο από τη ζωή του -το ξέρω, βλάκας- οπότε δε πάω. Δε ξέρω ποιος διάολος μπήκε μέσα στη μπάντα και δέχτηκε να γίνει μέρος του τουρ αυτού, ίσως είναι και ο λόγος που αποφάσισε να φύγει και ο μπασίστας, δε μπορώ να ξέρω, αλλά η Amy Lee έφαγε σαβούρα τις προάλλες και το μόνο που κέρδισα είναι 298 λέξεις. Εκεί γύρω στο 3:40. Χαχα, χουχου.



Σας έχω και ένα τελευταίο καλό. Zooey Deschanel; Αγαπάμε; Κουλ. Καθώς λοιπόν είμαι επίτιμο μέλος του Greek Zooey Stalk Club, άνοιξα σαμπάνιες και χαβιάρια όταν τις προάλλες έμαθα πως χώρισε με τον, αξιαγάπητο πια, αφού δεν τα 'χει με τη Zooey, Ben Gibbard των Death Cab For Cutie. Άρα θεωρητικά έχω ελπίδες. Βέβαια, κάθομαι και σκέφτομαι πως εδώ ο κόσμος χάνεται και εγώ κάθομαι και ασχολούμαι με αυτές τις μαλακίες και σωπαίνω και σταματάω να γράφω. Διάολε.



Κλείνοντας λοιπόν, χρησιμοποιώ τούτη δω τη πλατφόρμα για τους απώτερους δικούς μου σατανικούς σκοπούς. 21-25 Νοέμβρη θα γίνει μία μίνι ελληνική τουρνέ των αγαπημένων και πουλέν μου -γκουχ γκουχ, παράγραφος 2- Midas Fall. Πέρυσι έκαναν ένα καταπληκτικό ντεμπούτο, το οποίο φάνηκε να αρέσει σε πολλούς από σας, και καλό θα ήταν να στηρίζατε τη φάση, μη σας πάρει ο διάολος.

Πληροφορίες για τα live μπορείτε να βρείτε εδώ και ό,τι παραπάνω θέλετε να μάθετε για τη μπάντα ρωτήστε από κάτω, καθώς ετοιμάζουμε μία μικρή συνέντευξη εν όψει του live.  Aυτά. Στηρίχτε λέμε. Αλλά θα συνεχίσω την προπαγάνδα έτσι κι αλλιώς, καθώς το αξίζουν τα παιδιά. Ορίστε κι ένα δείγμα:



Until next week,
-godspeed

I.T. The Rocking Raccoon

ps,
  • SHARE
  • TWEET