Το " Χ Ξ Σ" των Rotting Christ ξεπέρασε τα 2 εκ. views στο YouTube

Ιστορικό ρεκόρ για το πιο επιτυχημένο πλέον video clip του συγκροτήματος

05/08/2016 @ 14:17

Το official video για το τραγούδι "Χ Ξ Σ" των Rotting Christ ξεπέρασε αισίως τις 2.000.000 θεάσεις στο YouTube

Οι Έλληνες metallers, με ανάρτησή τους, χθες, στην επίσημη σελίδα της μπάντας στο Facebook (την βλέπετε παρακάτω), ευχαρίστησαν τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη, ενημερώνοντάς μας ότι το συγκεκριμένο είναι πλέον το video με τα περισσότερα views απ’ οποιαδήποτε άλλη τους κυκλοφορία στο Διαδίκτυο. 

Το τραγούδι  "Χ Ξ Σ" ανήκει στο tracklist του δίσκου "Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού" του 2013 και το σκοτεινό, μυστικιστικό video – που «ανέβηκε» στο κανάλι της Season Of Mist στις 19 Ιουνίου του ίδιου έτους - υπογράφουν σκηνοθετικά οι Jon Simvonis και Aji Stone. Δείτε το εδώ.

Ο Αντώνης Κονδύλης έγραψε για το "Χ Ξ Σ": «Όταν οι άγγελοι σαλπίσουν, αφεθείτε στην παραζάλη των εναρκτήριων επικλήσεων του "Χ Ξ Σ", που δίνουν τη θέση τους σε δαιμονισμένα ουρλιαχτά, για να οδηγηθείτε στη συνέχεια με αργά και σταθερά βήματα μέχρι το οδυνηρό τέλος μιας εφιαλτικής διαδρομής, σε μία από τις πιο σκοτεινές συνθέσεις που έχουν γράψει ποτέ...».

Διαβάστε εδώ το πρόσφατο Buyer’s Guide του Rocking για τους Rotting Christ, τον οδηγό δισκογραφίας μιας από τις σπουδαιότερες ελληνικές μπάντες όλων των εποχών, από τους Αντώνη Κονδύλη και Γιώργο Ζαρκαδούλα.

 

  • SHARE
  • TWEET